2777
2789
عنوان

میگن وقتی فهمیدی بارداری به کسی نگو

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاریم به کسی نگفت.....برای تبریک عید که زنگ زدم مادرشوهرم گفت بهم....هفته ۱۶ هست.....البته یه سقط داشت....و چندین و چند بار هم آی وی اف ناموفق

بچه ش هم پسره❤

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

کاری ب چشم زدن ندارم ولی بعدش اینقد ازت میپرسن ک تو هنوووووز زایمان نکردیییی 

انگار اونا دارن حملش میکنن 

در هر صورت بنظرم بهتره ۳ ماهت بشه بعد بگی اینطوری بقیه کمتر گیر میدن

من نمیخواستم بگم ینفر همیشه همون روز که میفهمم باردارم میفهمه😂😂😂بعد خودش بارداره الان چند ماهشه به من نگفته😂😂😂

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️

من بارداری اولم قلب جنینم تشکیل نشد مجبور شدم سقطش کنم و لازم بود این خبر بد رو به کسایی ک میدونستن بدم، تنها بدیش همینه که بهتره و بخاطر همین میگن تا قبل سه ماهگی چون احتمال سقط دور از جون شما البته تو این سه ماه بالا هست به کسی چیزی نگین که من دلم طاقت نیاورد و دومی که الان تقریبا ۱۰ ماهم هست رو چندین نفر از نزدیکانم فقط میدونن

من نگفتم فعلا  چون حسودی میکنن اطرافیان

خب من میگم به چی حسودی کنن 

بعدشم از حسودی بترکن اصلن 

وقتی خدا بخواد بچه ات سالم میاد بغلت 

به حسادت بقیه نیس

حالا من یجور دیگ ب این حرف شما معتقدم طبق گفته حصرت علی ک میگن برا چیزی ک بدست آوردی زیاد خوشحال نباش برا چیزیم ک از دست دادی زیاد غمگین(مضمون حرفشون اینه) منم میگم حاملگی رو زیاد با خوشحالی و اینجور حرفا جار نزنی بهتره

زنداداش خودم باردار ک بود همجا نشست و گفت و پسرم دوس داشت و ازقضا پسر بود ماه ۴ سقط شد بچش😪 من میگم یچیزی تومایه های چشم زدن بود

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭