2777
2789

چی شد واقعا؟ 

من تا اونجاش خوندم که گفت خیلی معمولیه خانوادش همه که مثل ما نیستن 

دو دقیقه گفتم درسم تموم شده بیام نی نی سایتا 😑

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون استارترش مرد بود میدونی که اینجا با حضور مردا مخالفن    

آخه مگه وجود مرد تو یه سایت عمومی چی میشه

کرم از خود کاربرا هست فکر میکنن با گزارش زدن آقایون نی نی یار امتیاز بهشون میده 

هیچی دختره حامله بود  بعدش به سجاد پول میدن ، سجاد به آرزو حق طلاق میده  آرزو طلاقش میگی ...

یعنی پول دادن که عقدش کنه و حق طلاق بهش بده؟ 

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

مرسی ک داستانو گفتی  واقعا تو کف داستان و نهایتش مونده بودم

😕 دقیقا  

پدر و مادر تجربشون بیشتره 

قبلاً میگفتم ای کاش ما هم پولدار بودیم ولی الان میبینم بدم نیستا💔 در هر صورت مواظب باشید دخترا

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

یکی تعریف کنه از اول آرزو رو

آرزو دانشجوی حقوق بود با پدر و مادر تحصیل کرده ولی درگیر رابطه عشقی با سجاد میشه و خانوادش مخالف بود هر چقد تلاش کردن نزارن بره سمت سجاد ولی آرزو قبول نکرده ‌‌و خودکشی کرده بعدش خانوادش راضی شدن و با پسره ازدواج کرده ولی همش اذیتش می‌کرده و کتکش می‌زده و در آخر هم سجاد عوضی پول گرفته و طلاق داده آرزو رو  و یک ماه بعد با دختری دیگه ازدواج کرده و الان یه پسر داره و آرزو و خانوادش داغون شدن مادرش قرص اعصاب میخوره 

خانواده دختره رضایت دادن عروسی کردن؟ سجاد و آرزو

اره ازدواج کردن 

بعد پسره هر بار کتک کاری میکرده 

ولی دختره ول کنش نبوده 

در نهایت پسره زنگ میزنه به مادر دختره و میگه ک دخترشونو نمبخواد و از همون اول باید دختر داییش رو می‌گرفته 

من تا اینجا خوندم ک ترکید