کمک کنید انقدر افسردگیم زیاد شده حس هیچ کاری ندارم ۶ ساله اضطراب و دارو درمانی دارم الان ی مدته افسردگی حاد دارم اذیت میشم حس خودکشی دارم اونای که مثل من هستن بیاید همدلی
منم همینجورم قرص میخورم ولی انگار نه انگار وسواس فکری شدید هم دارم دنیا برام هیچ معنایی ندارد از زندگی نمیتونم لذت ببرم مامانمم همینطوره
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همینجورم قرص میخورم ولی انگار نه انگار وسواس فکری شدید هم دارم دنیا برام هیچ معنایی ندارد از زند ...
به خودکشی هم زیاد فکر کردم الآنم بعضی وقتا بهش فکر میکنم ولی با خودم میگم چه فایده جهنمی میشم اینجوری باید یجوری سر کنم با هر بدبختی که هست تا موعد مرگم فرا برسه 😓
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
دقیقا منو مامانمم همینجور البته مامانم وسواس فکری رو ندارم فقط افسرده ست به مدت ۷ سال دارو مصرف میکرد دیگه چندماه پیش قطعش کرد خسته شده بود از خوردن دارو چون همش روزا میفتاد رو خواب هیچ کاری نمیتونست بکنه
کاش آدما میتونستن تصمیم بگیرن که میتونن زندگی شون و ادامه بدن یا نه واقعا محکومیم به زندگی 😓