2777
2789
عنوان

افسرده ها لطفا بیاید

2137 بازدید | 38 پست

کمک کنید انقدر افسردگیم زیاد شده حس هیچ کاری ندارم ۶ ساله اضطراب و دارو درمانی دارم الان ی مدته افسردگی حاد دارم اذیت میشم حس خودکشی دارم اونای که مثل من هستن بیاید همدلی

منم همینجورم قرص میخورم ولی انگار نه انگار وسواس فکری شدید هم دارم دنیا برام هیچ معنایی ندارد از زندگی نمیتونم لذت ببرم مامانمم همینطوره 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوریم

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

میتونی معنویاتتو بالا ببری؟ 

حالا از طریق مذهب یا مدیتیشن و اینا

درکت میکنم مث خودت بودم ولی ن طولانی مدت

کاش ی دکتر خوب پیدا کنی شاید داروهاتو عوض کنی بهتر بشی

شمع و عود و اسفند 

نوشتن و آتیش زدن

قدم زدم تنها

منم همینجورم قرص میخورم ولی انگار نه انگار وسواس فکری شدید هم دارم دنیا برام هیچ معنایی ندارد از زند ...

به خودکشی هم زیاد فکر کردم الآنم بعضی وقتا بهش فکر میکنم ولی با خودم میگم چه فایده جهنمی میشم اینجوری باید یجوری سر کنم با هر بدبختی که هست تا موعد مرگم فرا برسه 😓

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
منم وسواس فکریم دارم زندگیم بی مفهوم اصلا هیچ

دقیقا منو مامانمم همینجور البته مامانم وسواس فکری رو ندارم فقط افسرده ست به مدت ۷ سال دارو مصرف می‌کرد دیگه چندماه پیش قطعش کرد خسته شده بود از خوردن دارو چون همش روزا میفتاد رو خواب هیچ کاری نمی‌تونست بکنه 

کاش آدما می‌تونستن تصمیم بگیرن که میتونن زندگی شون و ادامه بدن یا نه واقعا محکومیم به زندگی 😓

دقیقا منو مامانمم همینجور البته مامانم وسواس فکری رو ندارم فقط افسرده ست به مدت ۷ سال دارو مصرف می‌ک ...

منم دوست دارم بخوابم دارو هم فایده نداره اصلا انگار ادم گچ میخوره خیلی خستم تو رو خدا گروه بزنیم با هم باشیم