2777
2789
سلام ببخش مزاحم شما نیشم در منم ۹سال و یک ماهشه قبلا عرق نمیکرد جدیدا چند ماهه که لباساش بو عرق میگی ...

بله همه نشانه های شروع بلوغ  هست

اما بلوغ دو نوع هست، اولیه و ثانویه، اولیه یعنی شروع تغییرات فیزیکی مثل رشد سینه، موهای زیر بغل و تناسلی، همچنین ترشح عرق....

نگران نباش، ممکنه تا زمان ثانویه که پریود میشه دو یا سه سال بکشه

شما فقط دخترتو تحت نظر بزار که رو قد دخترت کار کنه، و حتما مطالعه خودت و اگاهی دخترتو بیشتر کن، در حد سنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر کردم زود پریود میشه آخه خودش هم خیلی ناراحت بود شام نخورد خوابید همش میرسید چرا سینم درد می‌ک ...

نه بابا من خودم کلاس 4سینم رشد کرد کلاس 9 پریود شدم زمان میبره.. کاش دختر من تو 9سالگی علاعم نشون میداد که این امپولا رو براش نمیزدم... چرا روحیه دخترتو خراب میکنی من همه چیزو براش توضیح دادم اصلا هم ناراحت نیس 

شما چرا گریه کردین عزیزم مشکل داشتن بچتون مگه واقعا مادر بودن سخته

دختر من قبل از 8سالگی علاعم بلوغ داشت بردم دکتر عکس از مچ دست گرفتن گفت سن استخوانی 3سال بزرگتر از خودش هست تشخیص بلوغ زودرس دادن هر 28 روز باید یه آمپول بزنه تا 2سال 

من نمی‌دونم بهش چی بگم یعنی آمپول بد هست من خودم هم ۲۸سالم هست و دو تا بچه دارم

شما مگه خودتون این امپولا رو زدین؟؟ بهش بگو باید خوشحال باشی این نشونه بزرگ شدن وخانم شدنت هست این اتفاق تو بدن تمام دخترای دنیا میفته.. از همین حرفا.. امپولا که مطمعنن عوارض خودشونو دارن