2777
2789
عنوان

مامان های باردار چه خبر

532 بازدید | 60 پست

ماه یا هفته چندمین 

چه خبرا 

من هفته پنجمم هنوز سونوی قلب نرفتم 

کی فارغ میشید 

کی مثل من سن بالاست ؟ باید تو سن بالاتر آزمایش های بیشتری داد برای سلامت جنین 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته نه ام امروز رفتم واسه ضربان قلبش قربونش بشم 

انشالله شما هم ب سلامتی بری 

خوشبختی یعنی دو قلب در یک بدن ❤️هنوز نمیدونم نی نی دخمله یا پسر ولی میشه برام دعا کنید به سلامتی بدنیا بیارمش ؟🙂🥺
امروز لباسای نینیو شستم اگه خدا بخواد ساک جمع کنم برا بیمارستان  هفته ۳۱

به سلامتی عزیزم 

انشاالله که قدمش پر خیر و برکت باشه 

نی نی چی هست حالا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم

هفته ۱۳ هم از دیشب سمت راست م دوبار سفت شده.

تکون هاش حس نمیکنم

مشکلی هست؟

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
من هفته نه ام امروز رفتم واسه ضربان قلبش قربونش بشم  انشالله شما هم ب سلامتی بری

عزیزم مبارک باشه 

منم دل تو دلم نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم با دست شستی یا ماشین؟

چقد زود ساک میبندی

مامان بزرگم میگه هرکی زود ساکشو ببنده زود میزاد😄

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
من هفته نه ام امروز رفتم واسه ضربان قلبش قربونش بشم  انشالله شما هم ب سلامتی بری

سنو رفتی؟

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
عزیزم هفته ۱۳ هم از دیشب سمت راست م دوبار سفت شده. تکون هاش حس نمیکنم مشکلی هست؟

خودش جمع کرده 

برای تکون زود نیست الان ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم هفته ۱۳ هم از دیشب سمت راست م دوبار سفت شده. تکون هاش حس نمیکنم مشکلی هست؟

هفته ۱۳ ک تکون انچنانی نداره شیرین بخور سمت چپ دراز بکش ببین فرقی میکنه .

ایشالا ک چیزی نیست نگران نباش 

نینی من تا هفته ۲۰ تکون نمیخورد