2777
2789
عنوان

ازدواج با مردی که طلاق گرفته، راهنماییم کنید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 19 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه قراره بقیه بدونن؟ چیزیه که من و مامان بابام نهایتا بدونیم

نه مطلق قرار نیست ولی چه بخوای چه نخوای دیگران ام مطلع میشن مثلا دوستان و آشنایان  همون آقا میدونن طلاق گرفته همین یه مورد رو به عنوان مثال در نظر بگیر یا همسایه ها و .... 

نه مطلق قرار نیست ولی چه بخوای چه نخوای دیگران ام مطلع میشن مثلا دوستان و آشنایان  همون آقا مید ...

آشناهای اون بدونن همین که طرف ما ندونن کافیه و اینکه خانواده اش یه شهر دیگه هستن

آشناهای اون بدونن همین که طرف ما ندونن کافیه و اینکه خانواده اش یه شهر دیگه هستن

دختر خوب مگه نمیخوای زندگی کنی با طرف مقابل ات پس دلیلی برای اینکه از حرف مردم بترسی نداری منم یه نکته کوچیک متذکر شدم چون اکثر خانم ها نظرشون مثل شما اع که دیگران نمیفهمن و ندونن و این حرفا اینایی ام که بهت گفتم به خاطر تجربه یکی از اشناهاست که بعد ازدواج با حرف مردم سر و کله میزد در نهایت شما یه سوال پرسیدی منم یه راهنمایی کردم و اینکه آخر سر صلاح مملکت خویش خسروان دانند پس بحثی نمیمونه دیگه