2777
2789
عنوان

شکستگی دنده

4569 بازدید | 6 پست

سلام دوستای گلم من هفت سال پیش بر اثر برخورد جزئی یکی از دنده های سمت راستم شکست و من متوجه نشدم تا شش ماه بعدش که درد شدیدی داشتم و رفتم رادیولوژی مشخص شد روی هم گرفته الان روش دست میزنم مشخصه که خراب گرفته هر چند وقت یکبار درد شذیدی میاد سراغم که حتی نمیشه دستمم تکون بدم 

چندین دکتر رفتم که فقط مسکن میدن و میگن قابل حل نیست کسی اینجا هست تجربه مشابه داشته باشه من حتی ورزش حرفه ای هم انجام میدم و مشکلی ندارم اما بعضی وقتی بی دلیل دردش میاد و عملا فلج کننده هست

منم یکی از دنده هام توی رینگ شکست همون موقع کوتاهی کردم الان بعد از چندین سال بعضی وقتا فاشر بهش میاد احساس درد میکنم

مراعاتش میکنم...

+ ترس یه مدل مریضیه؛ اگه بهش مبتلا بشی و درمانش نکنی، کل وجودتو می‌گیره- چجوری می‌شه درمانش کرد؟! + باید باهاش رو به رو بشی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یکی از دنده هام توی رینگ شکست همون موقع کوتاهی کردم الان بعد از چندین سال بعضی وقتا فاشر بهش میا ...

دکتر به منم گفتن یا تحمل کن یا باید عمل باز انجام بدی دوباره شکسته بشه و باز جا بخوره

دکتر به منم گفتن یا تحمل کن یا باید عمل باز انجام بدی دوباره شکسته بشه و باز جا بخوره

مال  من اون دردی نیست که بخاد اذیتم کنه

اگه میتونی تحمل کنی و خیلی درد نداره چه کاریه بخای عمل کنی...

دنده خوبیش به اینه انعطاف پذیره ...

+ ترس یه مدل مریضیه؛ اگه بهش مبتلا بشی و درمانش نکنی، کل وجودتو می‌گیره- چجوری می‌شه درمانش کرد؟! + باید باهاش رو به رو بشی...

سلام به تازگی رفتین دکتر ؟ من توی عکس رادیلوژی همسرم روی دندش جای یه شکستگی قدیمی هست ولی اصلا یادمون نمیاد برای چه زمانیه ، بچگی هاش میگه دائم از دوچرخه می افتاده دکتر گفت قدیمیه 

ولی من میترسم که چیز بدی باشه یهو 

با این که دکتر گفت احتمال خیلی زیاد یه شکستگی قدیمیه

درد آنچنانی نداره

گااااااااااهی یه درد ریزی میکنه تو حرکت 

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند  ...  چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند