2777
2789
عنوان

پشت پرده ی رحم اجاره ای!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3760 بازدید | 79 پست

زایمان طبیعی اینجور مواقعه ممنوعه

هیچ پرونده ای به اسم مادر حامله وجود نداشت همه ی کاغذا به اسم مادرواقعی

نوزاد رو بدون اینکه خانم ببینه میبرن پیش پدر و مادرش

هیچ‌ کدوم از اقوام نمیدونستن که دختر یا عروسشون زایمان نکرده و یا به اصطلاح حامله نبوده

برای دوران حاملگی هم از مولاژ استفاده میکنن

معمولا نباید اون روز بیمارستان باشم

ولی رفتم

اتاقشو پیدا کردم

بی کس و غریب روی تخت بود حتی اون شوهر آقابالاسرشم اونجا نبود

اینقدر درد داشت که تا چند دقیقه متوجه نشد من اونجام

تا رفتم کنارش چشماش پر شد

تنهاتر و حساس تر از این لحظه برای خانمی که رحمشو‌ اجاره داده نیس

از لحاظ جسمی اسیب دیدن

از لحاظ روحی یه موجود ازشون جدا شده

واقعا بهش حس مادری دارن

حتی دلشون میخواد بهش شیر بدن

گاها التماس میکنن واسه یه بار دیدنش

شما متوجه سوالم نشدین.برگرد با دقت بخون..میگم این که هما چیزش سکرت بوده و تا تو اتاق عمل هم رفته پس ...

من تو اینستا دیدم یه شکمایی هست نصنوعیه 

سلبریتی های خارجی استفادع میکردن ک بگن اره بارداریم ولی نبودن 

خودتو دوس داشته باش❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما متوجه سوالم نشدین.برگرد با دقت بخون..میگم این که هما چیزش سکرت بوده و تا تو اتاق عمل هم رفته پس ...

یه چیزایی از لوازم پزشکی ها میخرن میبندن به شکمشون اینجوری بقیه فکر میکنن اون خانم باردار

زایمان طبیعی اینجور مواقعه ممنوعه هیچ پرونده ای به اسم مادر حامله وجود نداشت همه ی کاغذا به اسم ماد ...

اخی چه تلخ 

الهی ک هیچ مادری در ارزوی فرزند نباشه که یه زن دیگه بخواد اینجوری اذیت شه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

اینقدر دقیق برنامه ریزی میشه که هیچکس متوجه نمیشه

مولاژ مناسب هرماه بهشون میدن برای دوران حاملگی

اونی که رحمشو اجاره میده حتما قبلش بهش میگن که چه امپولایی بهش میزنن یکی هم هست که رحمش بچه رو ق ...

اکثرا راجب عوارض نااگاهن

جرئت طلاق گرفتن رو همه ی خانوما ندارن

زایمان طبیعی اینجور مواقعه ممنوعه هیچ پرونده ای به اسم مادر حامله وجود نداشت همه ی کاغذا به اسم ماد ...

این جریان برای هر دو زن مخصوصا زنی که رحمش اجاره داده چقدر دردناک    

آدم تو حکمت خدا میمونه، خدایا هوای هممون داشته باش  

عزیزم به نظرم اینجا این تاپیک را نباید بزنی بالاخره اینم یه راه امیدی هست برا خانومایی که بچه دار نم ...

بله علم رحم اجاره ای یه نعمتی هس واسه زوجای نابارور 

ولی من منظورم بیشتر به خانمایی که این کارو میکنن

وقتی هم‌کار زوج نابارور راه میوفته هن زوجی که‌پولش نیاز دارن   شما اینجا داری میگی این کار رو ن ...

شما متنی که گذاشتم رو خوندین که سریع اینجوری قضاوت کردین؟

مگه من گفتم رحم اجاره ای بده یا نه؟

اکثرا راجب عوارض نااگاهن جرئت طلاق گرفتن رو همه ی خانوما ندارن

من فک میکردم آگاهشون میکنن

آخه طرف شوهر درست درمونی نداره، خودش داره خرج میده و ... چی بگم واقعا نمیشه قضاوتشون کرد

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت