نامزدی مون توی ماه رمضان بود الان یکی از فامیل های شوهرم قرار عقد کنن گفت نمیشه ماه رمضان هست این حرف ها گفتم خودمونم ک وسط ماه رمضان نامزد کردیم اکه اینجوری بود ک نمیشد ماهم میذاشتیم برای بعد ماه رمضان گفت من ک نگفتم تورو برام بگیرن خود فامیل عجله کردن ناراحت شدم و سکوت کردم دلم شکست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا اینا تا قبل از ازدواج هر شب نماز شب میخونن نذر میکنن تا دختر بهشون بدن بعد ازدواج میگن من نمیخواستم خب نمیخواستم غلط کردی اومدی البته منظورم شوهر خودمه به اسی برنخوره
دروغ میگه تو چقدر ساده ای میخواستت . مردها اگه کسی رو نخوان سمتش نمیرن چه برسه به ازدواج
خیلی شده ک دلمو بشکنه اوه اونقدر حرف زیاده ک حوصله نوشتنش نیست اما توقع این حرفشو نداشتم نمیدونم چه مرزی داره ناراحتم کنه خیلی هم روم غیرتی هست حساس هست واقعا گیج میشم از دست حرف هاش