2777
2789
عنوان

کیا آزمون استخدامی آموزش وپرورش قبول شدند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 28 پست
در ضمن فک کنم دیگه منابع عمومی هفت تا نیست خیلی کمتر شده 

نه ۵ تاعمومی هس همشم جدید 

۵ تادرس راهنمای معلمم درکنارش اضافه شده خیلی مبهم هس

۵تاهم تخصصیا

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فروردین اخراش گوش به زنگ باش

باشه مرسی از یادآوریت.

پارسال تو دانشگاه ما هرچی متأهل بود از دم قبول شده بودن! امتیاز داره.

دوست خودم هیچی هیچی نخوند قبول شد، الان دبیره داره ماهی هشت تومن می‌گیره. نصف سالم که تعطیلن

خسته‌ام، خسته از این‌گونه دوام آوردن! 
من ازمون اجرایی شرکت میکنم قبلا با آموزش و پرورش بود الان جداست اگه رشتمو بخواد امسال 

انشالله

من که میگم تلاش رابایدکرد که بعدحسرت رانخورد

دیگه مابقیش به خواست خداهس که چی بخادبرامون

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

باشه مرسی از یادآوریت. پارسال تو دانشگاه ما هرچی متأهل بود از دم قبول شده بودن! امتیاز داره. دوست ...

دبیری خیلی خوبه

این امتحان اموزگاری هس

شهربزرگ بودین یاشهرستان؟

موفق باشی عزیزم  

ممنون عزیزم به همچنین❤

نه ۵ تاعمومی هس همشم جدید  ۵ تادرس راهنمای معلمم درکنارش اضافه شده خیلی مبهم هس ۵تاهم تخصصیا

خوبیش اینه همه مثل همن. منابع جدیده 

راست میگه 70درصد همینجوری میان 

خوب بخونی قبولی

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
خوبیش اینه همه مثل همن. منابع جدیده  راست میگه 70درصد همینجوری میان  خوب بخونی قبولی

ممنون عزیزم توکل به خدا

شرایط سنی داره ازمونش؟ 

تا۴۰ سال گذاشتن

اون شهرستان قبول شد. پس دبیری کی هست؟

شهرستان قبولی بهتره

همون که میگم قراره بیاددفترچش