2777
2789
عنوان

سوال آشپزی.بیاین کمکم

111 بازدید | 9 پست

سلام بروبچ    من باید امروز کاچی درست کنم بلد هم نیستم تو اینترنت دستورش رو نوشته ولی میخوام ببینم اینایی که بلدن اگه نکته خاصی داره که خوب وخوشمزه بشه بگین بهم. 

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10670559&slug=سوال-در-مورد-پریودی-خانوما-بیاید&postId=281575990

لطفا این تاپیک مو گزارش بدید بترکه لطفاااا

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان هم پریودم وکلی درد دارم    باید کاچی درست کنم سحری هم برای همسرم درست کنم.حالم خیلی خرابه

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
خوب هم بزن تا مزه خام ارد نده

ینی آرد خالی رو خوب هم بزنم یا وقتی آرد و روغن رو با هم مخلوط کردم؟ 

برای ۴تا پیاله چقدر آردسفید وچقدر آرد برنج وبقیه چیزا رو بزنم؟پیمانه هاشو میگین؟

کارنداره که آردو خوب تفت بده تا بوش دربیاد وکرم رنگ بشه مایل به قهوه ای بعد یه کم کره یا روغن حیوانی بریز ویه کوچولو تفتش بده و بعد آب بریز تندتند باهمزن دستی همش بزن که آردش گوله گوله نشه این مرحله آب ریختن رو روی گاز انجام نده خاموش کن گازو بعدانجام بده بعدکه خوب قاطی شد شکر زعفران دم کرده غلیظ چندقاشق بسته به سلیقت بریز بزار به غلظت دلخواهت برسه آخر که خواستی خاموشش کنی یکم گلاب بریز وخاموش کن 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
ینی آرد خالی رو خوب هم بزنم یا وقتی آرد و روغن رو با هم مخلوط کردم؟ 

اول ارد رو خیلی هم بزن بعدش روغنو اضافه کن و خوب هم بزن تا مزه خام نده

پسر قشنگم خوشحالم که صحیح و سالم دنیات اوردم♥قدمت مبارکمون باشه