2777
2789
عنوان

درک و تفاهم زن و شوهری

359 بازدید | 44 پست

شبتون خوش 😎

خیلی میگن، یعنی تقریباً همه خانم‌های متأهل میگن؛ شوهرم درکم نمیکنه. برام سوال شده دقیق درک نشدن شامل چه موضوعات و مسأئلی میشه!؟ 

میشه یه کم راهنمایی کنید و از تجربه‌هاتون بگید. 

البته امیدوارم همتون خوشبخت باشید😜

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر شو بکن به یه بچه ۱ ساله بهش بفهمونی دردت چیه الان چیکار باید بکنه🤣🤣

نمونش رو میگی

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

این درک نشدن از جانب شوهر خیلیش به خودمون برمیگرده به توقعاتمون به اینکه خودمون برا خودمون وقت نمیزاریم بفکر خودمون نیستیم خودمون رو نادیده میگیریم بعد میچسبیم به شوهرمون که برامون جبران کنه 

یا خیلی وقت ها سکوت میکنیم ناراحتی هامون رو بروز نمیدیم بعد توقع داریم شوهرمون بفهمه ما چه مشکلی داریم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

درک نکردن یعنی انجام دادن تمام کارهای خونه و حتی رفتن سر کار و حتی نگهداری بچه ها و حتی پرستاری از شوهر مریض و حتی سرو کله زدن با خانواده شوهر و حتی نزدن حرف های محبت انگیز و حتی نوازش نشدن و غیره

روانشناس هستم ...اگر احساس میکنید باید با یکی صحبت کنید من هستم...فقط صحبت کنید و کار دیگه ای انجام ندید لطفا هیچ فکری نکنید فقط صحبت کنید...
یعنی من بگم شبه اون بگه روزه😊

اینکه خیلی کلیه، دقیق‌تر با مثال میگی

به طور مثال من چند ساله مسافرت نرفتم

شوهر منم یه ماه رمضان‌ نماز و روزه می خونن

بعد هر چی بهش میگم بیا بریم میگه نه روزه م بهم میخوره

میگم ۷ روزه مسافرت من گناه دارم خیلی سال بدی داشتم 

ولی درک نمیکنه

این درک نشدن از جانب شوهر خیلیش به خودمون برمیگرده به توقعاتمون به اینکه خودمون برا خودمون وقت نمیزا ...

ممنون

من هم میخوام همین‌ها رو بفهمم. آخه الان بحث بود تو جمع یه آقای همین رو میگفت که من علم غیب ندارم باید بهم بگه تا متوجه بشم. بعد میگفت من اگه کم محلی کنم و ناراحت باشم سریع نتیجه میگیره سرم با کس دیگه گرمه. من موندم کی، کی رو درست درک نمیکنه. 

آخه حوصله توضیح ندارم😆

الان درکت کردم مشکل چیه

ممنون من هم میخوام همین‌ها رو بفهمم. آخه الان بحث بود تو جمع یه آقای همین رو میگفت که من علم غیب ند ...

متاسفانه تا زمانیکه هر دوطرف همدیگه رو به چشم انسان نبینن این مشکلات هست به طرف مقابل حق نمیدیم گاهی دلش بگیره گاهی بی‌حوصله باشه گاهی نیاز به تنهایی داره 

فقط زوم میکنیم رو نقص های طرف و میخواییم تغییرش بدیم 

اگه همین انرژی رو صرف ارتقا خودمون کنیم زندگیمون چالش هاش کمتر میشه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن