2777
2789
عنوان

سفر نوروز به انتالیا

378 بازدید | 15 پست

سلام خانما خوبین

توی نوروز هوای انتالیا چجوره 

میشه با بچه ۱۶ ماهه رفت

چی باید تنش کنم

و اینکه کدوم هتل با بچه کوچیک مناسب تره

احتمالا دو سه روز آینده بریم خودم دودلم چون گلوم درد میکنه و پسرم بیشتر تیشرت شلوارک داره واسه سایز الانش  .. دوتا هودی .. سویشرت نداره نیازه درسته؟

خدامنو ببخش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرفتید سریعتر میرفتید دیگه تتلو کنسرت داشت انتالیا

_______👨‍🦳👩‍🦳                                                                ________👨‍👩‍👧                                                                     _________ 🤰                                                                  __________👰                                                                   ___________🙎‍♀️                                                                   ________👼     Life...  
خداکنه گیر نیاد من خیلی دودلم الان با بچه دوس دارم هوا بهتر بشه

ای بابا مگه چوب بالا سرته خب خودتی که نرو بزار هوا بهتر بشه خودت هم گلوت خوب بشه با خیال راحت برو این همه شهر تو ایران هست برا تفریح 

ای بابا مگه چوب بالا سرته خب خودتی که نرو بزار هوا بهتر بشه خودت هم گلوت خوب بشه با خیال راحت برو ای ...

بخاطر اینکه ب دوستش قول داده برنامه ریختن

اول برنامه دبی بود کنسل کردیم بخاطر یوال نبودن و بچه...

بعدشم انتالیا کنسل کردیم ناراحت شدن

باز رفته اژانس مسافرتی بپرسه

خودم با کیش موافقم

خدامنو ببخش