2777
2789
عنوان

میشه نفری یه حمد بخونید ؟!؟

99 بازدید | 5 پست

مادربزگم دوهفته س رو جا افتاده خیلی درد داره خیییلی همینطور اشک میریزه و ناله میکنه میشه دعاش کنید ؟؟؟یه توده بدخیم تو ریه شه بخاطر سنش نمیتونن درمانش کنن

خواهش میکنم دعاش کنید زنه مهربون و خوبیه 

تعداد رای : 25
نظرسنجی
خوندم
25
100%
نخوندم
0
0%
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

میشه تاپیک یکی  مونده به اخرمو گزارش بزنید عکسم توشه🥺

زدین لایک کنید صلوات میفرستم براتون 💔🥺

ببخشید اسی دارم عر میزنم 😭💔

میشه تو خودم حرفام خفه ،چون اعتماد نکن تو بک گراندمه🖤🩹رک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره مثلا رک بودن یعنی من بستنی دوست ندارم یا مهارت نه گفتن داشته باشم اما بی‌شعور بودن به معنی وقاحته‌ مثلا من به دوستم میگم تو چقد چاقی یا بینیت شبیه عقابه ببخشیدا من رک هستم! .یه روز پرواز میکنم میرم‌ 🙂👩🏻‍🦯🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوندم عزیزم ۱۰۰تا حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین  انشالله حالشون خوب میشه

ممنونم عزیزم 

حتما میخونم براش داره زجر میکشه نمیتونیم ببینیم

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

سلام عزیزم

بنده هم واسشون خوندم و دعا میکنم شفا پیدا کنند

من فروشگاه آنلاین (فروشگاه حجاب ) انواع ست کیف و روسری پاسپورتی ، مستطیلی ، پاسپورتی زنجیردار ، پاسپورتی اسپرت ، نیمگرد ، نوستالژی ، دایره ای ، کوله ای دارم

با  ارسال رایگان است

🛍 خوشحال میشم به کانال ما در ایتا سر بزنید👇

📲 شماره تماس 09331896964

👈عضویت در کانال ایتا🌱

https://eitaa.com/joinchat/2266038493C41b934d0c9

سلام عزیزم بنده هم واسشون خوندم و دعا میکنم شفا پیدا کنند من فروشگاه آنلاین (فروشگاه حجاب ) انواع ...

چشم