2777
2789
عنوان

گواهینامه رانندگی

4284 بازدید | 16 پست

سلام 

واسه گواهینامه میخوام قبل ثبت نام کتابو کامل بخونم دوس دارم کامل یادبگیرم 

ولی اسم از کتاب و مراحل گواهینامه گرفتن هیچی نمیدونم 

میشه یه توضیح بدین مراحلش چیه مثلا ایین نامه و... چی بخونم❤️

چرا کلاس نمیری اول؟ 

بهتره کلاس بری طبق کلاس پیش بری خب

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ماه پیش گرفتم 

عزیزم نیاز نیستت کل کتابو بخونی چون کتاب خیلی گنگ توضیح داده .نمونه سوال حل کن از تو اونا باد بگیر 

۶جلسع کلاس مبزارن اموزشگاها که توضیح بدن کتابو میتونی نری 

۱۲جلسه هم شهریه. 

بعد ۱۲جلسه شهری ازمون آیین نامتو ازت میگیرن 

قبول شدی میری واسه ازمون شهری

یه نفر به من هم میگه چقدر طول می‌کشه گرفتن گواهینامه ؟  زمان مهمه برام

بستگی به اموزشگاهی که ثبت نام میکنی داره .اگه شلوغ باشه یا ازمون شهریش هر ماه برگزار شه ۲ ۳ ماه طول میکشه 

ولی یه سری اموزشگاها یه ماهه

سلام به نظرم کتابو بخونی بهتره چون هدفت اینه رانندگی کنی پس با قوانینو و ماشین باید آشنا باشی پس کتاب رو بخونی خیلی خوبه 

بعد ثبت نام می فرستنت چشم پزشکی بعد کلاسای آیین نامه بعد کلاسای شهری بعد امتحان آیین نامه اگه قبول بشی امتحان شهری 

اگه هردو رو دفعه اول قبول شی ۶ ماه یا کمتر طول میکشه گرفتن گواهینامه

بعد اینکه برای کلاسای شهری مربی انتخاب کن که با اصول بهت یاد بده چون اونجوری زود یاد می گیری بعضی از مربی ها اهمیت نمیدن میشینن اونجا تا وقت هنرجو تموم بشه برن و اصلانم براشون مهم نیست 

میخواستم خورد خورد بخونم همش جمع نشه اذیت شم

بابا فکر کردی چقدر سخت و زیاده 

برو کلاس سریع یاد میگیری با تمرین 

چیزی نیست نترس 

اعتماد ب نفس داشته باش دختر

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...