baran_98 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1543 عنوان تا حالا شده که.... 81 بازدید | 4 پست تا حالا شده با کسی ک عشقتون دوطرفه ست کات کنید بنابردلایلی و برخلاف میل؟؟؟؟ تجربه ای دارید بگید مطمعنم بدردم میخوره چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:)) 1402/01/05 | 19:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoom_kaf_gaf عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 1828 آره البته به میل اون هیچی به خودم اومدم دیدم چرا باید زندگیمو تباه کسی کنم که منو نمیخواد...الان گاها یادش میفتم و دلتنگ میشم اما با خودم منطقی حل میکنم قضیه روسوالی داشتی بپرس خوشحال میشم کمکت کنم
baran_98 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1543 آره البته به میل اون هیچی به خودم اومدم دیدم چرا باید زندگیمو تباه کسی کنم که منو نمیخواد...ا ... قربونت عزیزم حتما استفاده میکنم از حرفات عشقم خواستگارمه چندسالی باهمبم زمین تا آسمون متفاوتن خانواده هامون و خانوادم ب شدت مخالف بعد از کلی کلنجار و کابوس و تلاش تصمیم گرفتم کات کنم ولی باز نظرم عوض میشه چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
baran_98 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1543 آره البته به میل اون هیچی به خودم اومدم دیدم چرا باید زندگیمو تباه کسی کنم که منو نمیخواد...ا ... دو تا فرهنگ متفاوتیم و حتی 4 سال از من کوچیکتر ایشون خیلی تفاوت داریم ولی این وسط همو دوست داریم چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
khanoom_kaf_gaf عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 1828 قربونت عزیزم حتما استفاده میکنم از حرفات عشقم خواستگارمه چندسالی باهمبم زمین تا آسمون متفاوتن ... تجربه خودم میگه که خانواده معمولا یه چیز میدونه بشین فکر کن ببین میتونی با اون فرهنگ زندگی کنی؟ آیا اگه عشقتون به هم کم کم عادی بشه(مثل اکثر ادما)بازم میتونی با شرایطش کنار بیای؟اگه واقعا میتونی ارزشش رو داره که واسه کسی که دوست داری تلاش کنی