2777
2789
عنوان

تا حالا شده که....

81 بازدید | 4 پست

تا حالا شده با کسی ک عشقتون دو‌طرفه ست کات کنید بنابردلایلی و برخلاف میل؟؟؟؟ تجربه ای دارید بگید مطمعنم بدردم میخوره

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

آره البته به میل اون 

هیچی به خودم اومدم دیدم چرا باید زندگیمو تباه کسی کنم که منو نمیخواد...الان گاها یادش میفتم و دلتنگ میشم اما با خودم منطقی حل میکنم قضیه رو

سوالی داشتی بپرس خوشحال میشم کمکت کنم

آره البته به میل اون  هیچی به خودم اومدم دیدم چرا باید زندگیمو تباه کسی کنم که منو نمیخواد...ا ...

قربونت عزیزم حتما استفاده میکنم از حرفات 

عشقم خواستگارمه چندسالی باهمبم زمین تا آسمون متفاوتن خانواده هامون و خانوادم ب شدت مخالف 

بعد از کلی کلنجار و کابوس و تلاش تصمیم گرفتم کات کنم ولی باز نظرم عوض میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره البته به میل اون  هیچی به خودم اومدم دیدم چرا باید زندگیمو تباه کسی کنم که منو نمیخواد...ا ...

دو تا فرهنگ متفاوتیم و حتی 4 سال از من کوچیکتر ایشون  خیلی تفاوت داریم ولی این وسط همو دوست داریم 

قربونت عزیزم حتما استفاده میکنم از حرفات  عشقم خواستگارمه چندسالی باهمبم زمین تا آسمون متفاوتن ...

تجربه خودم میگه که خانواده معمولا یه چیز میدونه 

بشین فکر کن ببین میتونی با اون فرهنگ زندگی کنی؟ آیا اگه عشقتون به هم کم کم عادی بشه(مثل اکثر ادما)بازم میتونی با شرایطش کنار بیای؟

اگه واقعا میتونی ارزشش رو داره که واسه کسی که دوست داری تلاش کنی