2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خیلی باید فشار بدی جوری که تا یکی دوماه که عادت کنی سر انگشتات کبود میشه

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  
نه خیلی باید فشار بدی جوری که تا یکی دوماه که عادت کنی سر انگشتات کبود میشه

اخه حس میکنم صداش خیلی بد میشه

خود فرتو نمیگیریم یکم قبلشو فشار میدم ولی صداش خوب نمیشه باز

اخه حس میکنم صداش خیلی بد میشه خود فرتو نمیگیریم یکم قبلشو فشار میدم ولی صداش خوب نمیشه باز

اوایل خیلی طبیعیه نگران نباش قلق اش میاد دستت فقط زیاد فشار بده

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  
اخه حس میکنم صداش خیلی بد میشه خود فرتو نمیگیریم یکم قبلشو فشار میدم ولی صداش خوب نمیشه باز

کوکه گیتارت؟؟

خود فروشنده کوک کرده البته من با یه اپ موبایل تست کردم میگه بعضیاش شله ولی سفت ترم نمیشه میترسم زور ...

Guitar tuna نصب کن سیمارو تنظیم کن نترس نمیترکه کوچولو کوچولو سفت کن