2777
2789
عنوان

آیا با مردی که ورشکست شده ازدواج می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 34 پست

وقتی برشکست شده یعنی یه تجربه بزرگ بدست آورده وراحت ترازبقیه میتونه موفق باشه..بهتره یه کاری دست وپا کنه وامیدوارباشه که دوباره بسازه..بله چراکه نه!

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم تنها بمونید و روحیه تون رو بازسازی کنید بهتره.

اگ ب خودتون فرصت ترمیم ندید و باهمین آسیب و احساس خلا بخواید وارد رابطه بشید،ممکنه دوباره آدم اشتباه رو انتخاب کنید.

با حالت عطش نباید دنبال عشق گشت،چون اولین آدمی ک از راه برسه رو میپذیریم و معلوم نیس مناسب ما هس یا خیر.

ان شاالله تمام چیزی ک فروریخته و ویران شده،بهتر و قشنگتر از قبل براتون ساخته بشه.

خدا بزرگه...توکل ب خودش...

ان شاالله درست میشه همه چی.

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
می دونید، از نظر عاطفی و روحی هم ورشکسته هستم... جدایی از همسرم منو به هزار قطعه شکسته تبدیل کرده... ...

گاهی وقتا پازل زندگیمون به هم میریزه،تا قشنگتر چیده بشه.

گاهی وقتا پازل زندگیمون به هم میریزه،تا قشنگتر چیده بشه.

👍🙂دقیقا.. گمونم برای منم همین باشه... رنج روزهای پراز تنهایی، ارزش همسفر خوب رو واسم، روشن تر می کنه... امیدوارم یه روز بهتر پیش روم باشه، همین طور روزهای شما هم قشنگ تر از هم رقم بخوره...

فقط دلم از این گرفته که دوران تنهایی، خیلی سرده و بی روحه... کاش این همه زندگی،پراز افت و خیز های شديد، نبود... 

👍🙂دقیقا.. گمونم برای منم همین باشه... رنج روزهای پراز تنهایی، ارزش همسفر خوب رو واسم، روشن تر می ک ...

توی همین سختی ها  و تنهایی است ک ما آدمها یاد میگیریم خودمون رو بغل کنیم و با خودمون مهربونتر باشیم،توی همین لحظات وحشت زاست ک ما میتونیم روح خودمون رو لمس کنیم و با خودمون آشتی کنیم.

ان شاالله زندگی روی خوبش رو هم به زودی بهتون نشون میده.😊