2777
2789
عنوان

خداحافظی من و عشقم بیاین

300 بازدید | 13 پست

بچها ما چند وقته باهم تو رابطه ایم. من خیلی دوست دارم اونم دوسم داره ولی اصلا ثبات شخصیتی نداره یهو ناراحته یهو حرف نمیزنه یهو سرد جواب میده 

من اصلا نمیتونم با این شخصیت زندگی کنم چون نمیتونم هی برم بگم چی شده چیکار کردم . آخرین بار چهارشنبه سوری همو دیدیم خوب بود همه چی . بعد از اون اون ی بار پیام داد من ی بار. و بعدش قبل از عید رفتم عید رو تبریک گفتم اونم جواب داد دیگه چیزی نگفت . حتی استوری هارو هم نمی‌بینه .دیگه نمیخوام بچها خسته شدم از منتظر بودن از ی روز خوب ی روز بد بودن 

می‌خوام دیگه هیچوقت باهاش حرف نزنم 

حالا. شما بهم بگید 

می‌خوام اکانتی که باهاش حرف میزدم رو کلا پاک کنم .

به نظرتون برای آخرین بار برم بهش بگم چرا اینجوری کرد 

یا هیچی نگم همه چیو پاک کنم 

یا لااقل برم بهش بگم این رفتاراش خیلی بد بود یا کلا هیچی نگم .

چیکار کنم به نظرتون 

کسی توی زندگیشه

چیزی رو پاک نکن منظور اکانت

ب هیچ وجه پیام نده 

فکر کن هرگر نبوده و نیست

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید همه چیز ایده آل نبود اما من همیشه دلم به بودنت خوش بود. شاید شرایط طبق میلمون پیش نمی رفت ولی بودنت برام قوت قلب بود. شاید ما شبیه هم فکر نمی کردیم ولی من به بودنمون کنار هم امید داشتم. شاید اونقدر که من تورو دوستت داشتم تو منو دوست نداشتی ولی من به اندازه ی جفتمون دوستت داشتم و همه جا توی هر شرایط کنارت بودم. شاید مسیرمون یکی نبود ولی ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی، اثر انگشتت از رو قلبم پاک نمی شه و همیشه برام دوست داشتنی می مونی.

اگ میخوای سرد باشی دیگ نمیدونم 🙃

کاربری دست دونفر البته جفتشون خل و دیونه یکی یدونه 😂❤🥺

بگیر به پشمات

چرا پاک میکنی نادیده بگیرش 

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
کسی توی زندگیشه چیزی رو پاک نکن منظور اکانت ب هیچ وجه پیام نده  فکر کن هرگر نبوده و نیست

می‌دونی وقتی اکانتمو پاک نکنم همش میرم چکش میکنم منتظرشم دوست دارم همه چیو تموم کنم 

آخه الان که صحبتی نیست رابطه ای نیست . اینجوری اون همش فکر می‌کنه من منتظرشم دوست دارم من تموم کنم&n ...

نه پیام بده نه چیزیو پاک کن ولش کن اگرم پیام داد جواب نده 

با شماره پدرشوهرم اومدم😁
ببین بنظرم اکانتو حذف نکن ، اما پیامم نده (یجوری باش ک انگار این نبوده)اگه پیام داد بهش بگو ک از دست ...

اون چیزی نمیگه 

بعد میدونی فکر می‌کنه من منتظرشم دوست ندارم این فکرو کنه

نمیتونم نادیده بگیرم وقتی هست دوست دارم پاک کنم اونم بفهمه دیگه نمیخوام باهاش حرف بزنم 

باهاش صحبت کن یا درس میشه یا تموم😐🚶‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺