2777
2789

سلام یه بار آذر ماه آی وی اف کردم منفی شد 

امسال ۸ سال میشه منتظرم 

لطفا اگر تجربه ای دارید باهام در میون بذارید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارهای که قبل از تزریق جنین من انجام دادم و سال ۹۷ نتجه مثبت گرفتم.۱.هر روز ناشتا یک قاشق جوانه گندم تازه بخور. ۲.نیم ساعت ورزش کن.

هفته ای دو بار ویتامین ای ۲۰۰ بخور.

۳. هر روز به مدت دو تا سه دقیقه با چند قطره روغن سیاه دانه رحمت رو چرب کن. 

۴. هر روز اسید فولیک بخور.

بعد از تزریق جنین

تا چند روز استراحت مطلق فقط برای دستشویی بلند شو و حتما فرنگی استفاده کن. بعدش کار سنگین تا مدتی انجام نده.

۲. هر روز یک لیوان شیر سویا بخور.

هر روز یک قاشق نشاسته گندم داخل یک لیوان آب حل کن و بخور. حتما میوه تازه بخور چون استراحت مطلقی یبوست نشی.

الهی که ره دل خوش و سلامتی این بار نتیجه مثبت بشی.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
 کارهای که قبل از تزریق جنین من انجام دادم و سال ۹۷ نتجه مثبت گرفتم.۱.هر روز ناشتا یک قاشق جوان ...

عزیزم ممنونم ازت ان شاءالله  همه رو انجام میدم به جز شیر سویا بقیه رو تو قبلی رعایت کردم اما  ان شاالله  این بار با دعای شما مثبت بشم

انشاا.... شیر سویا عالیه. حتما بخور. روزی یک لیوان.

راستی سعی کن شب قبل از تزریق هم یک نزدیکی داشته باشید. موثر هستش.

انشاا.... میای و خبر بارداری میدی و سالم بغلش میکنی.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
انشاا.... شیر سویا عالیه. حتما بخور. روزی یک لیوان. راستی سعی کن شب قبل از تزریق هم یک نزدیکی داشته ...

من چون سری قبلی بلافاصله  با تخمک کشی بود خیلی اذیت شدم ممنون از دعای خیرت ان شاالله  عزیزم 

شیر سویا آماده هست؟

آره عزیزم. بعضی از هایپر مارکت ها دارن. باید دنبالش بگردی کمی گرون هست همه نمیارن. به نظر من چند روز قبل از تزریق بخر که داخل خونه داشته باشی بعدش حیرون نشی. 

مثلا من چهار تا یک لیتری توی ۱۴ روز اول خوردم. سه تا چهار تا یک لیتری بخر.

من چون سری قبلی بلافاصله  با تخمک کشی بود خیلی اذیت شدم ممنون از دعای خیرت ان شاالله  عزیز ...

نه عزیزم. جنین فریز شده بهتر از جنین گرم جواب میده مطمئن باش. فقط توکل به خدا بدون استرس. به چیزهای منفی اصلا فکر نکن. برو که به امید خدا این بار مثبت میشه

نه عزیزم. جنین فریز شده بهتر از جنین گرم جواب میده مطمئن باش. فقط توکل به خدا بدون استرس. به چیزهای ...

چقدر دلگرم شدم با حرفاتون خدا ان شاالله  به حق این ماه عزیز هر حاجتی دارید بهتون بده 

قربون محبتت عزیزم. 

فقط به خودت یادآوری کن لیاقت مادر شدن رو داری و زمانی که خواستن جنین ها رو بهت تزریق کنن داخل اتاق عمل یک لحظه چشمات رو ببند و با بچه هات خوش آمد بگو و بهشون بگو که میخوای مادر خوبی براشون باشی پس خودشون رو محکم نگه دارن.

توکل به خدا.