2777
2789
عنوان

چیکار کنم با رفتار جدید شوهرم ؟؟☹

239 بازدید | 9 پست

همیشه دعوامون میشد میومد عذر خواهی میکرد 

اما الان نه 

البته منم زود میبخشیدمش 

ولی هر چی اونروز اصرار کرد گفتم توهینات بد بود نمیبخشمت 

بعدشم جایی دعوت بودیم نیومد گفت با بابات برو 

😐ابروم جلو فامیل رفت چون میدونستن اون تایم افطار کاری نداره 

و دو روز گذشته 

دیروز از خونشون وسایلام که لازم داشتم رو اورد و اینکه گفت دلم برات تنگ شده و اینا بقلمم کرد ولی پشت تلفن یه جوریههه 🙄.. به نظرتون جلوی خانوادش می خواد قلدر بازی در بیاره یا مثلا بگه من عمرا از زنم عذر خواهی نمی کنم ؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا که چه دغدغه ای داری  خوب رفتار کرده که... بغلت کرده و گفته دلش برات تنگ شده اینام خودش ی ...

اره ولی منم رفتارم خوب بود بهش گفتم منم دوستت دارم و اینا ولی امروز که دوباره زنگ زدم بازم ناراحت بود 

یعنی میخواد من برم از دلش در بیارم ؟ 🤔

اخه به خانوادم توهین کرده موندم اشتی کنم یا نه 😶

اره ولی منم رفتارم خوب بود بهش گفتم منم دوستت دارم و اینا ولی امروز که دوباره زنگ زدم بازم ناراحت بو ...

نه بابا سر چیزای کوچیک سرد نباش باهاش 

البته فقط همین یبار توهین کرده

اره میترسم سرد رفتار کنم بدتر بشه 

اره بابا همین که بهت گفته دلم برات تنگ شده بود و بغلت کرده یعنی دوست داره فهمیده اشتباه کرده

زیاد سخت نگیر بلاخره اونام فشار اقتصادی و اینا روشون اثر میزاره ناخوداگاه  از دهنشون یه چیزی درمیاد