2777
2789
عنوان

اینا که با کفش میان داخل خونه

355 بازدید | 12 پست

خونه هاشون کثیف نمیشه؟! فرش، سرامیک.. 

یعنی اینقدر درآوردن کفش کار سختیه یا چی؟ 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا اصولا براشون مهم نیست چون تمیزکاری با اونا نیست

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

واقعا کف کفشاشون گل نیس ؟

طرف از بیرون میاد، با همون کفش وارد خونه میشه! 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
یکیو دارن براشون نمیزکنه خوداشون که خسته نمیشن

آخه چقدر تمیز میکنه، مثلا هفته ای یه بار فرشاشون رو میشورن؟ 

همون کفشارو که نمیپوشن عوض میکنن فک کنم عزیزم 💔😂🥲

نه بابا، با همون کفش از بیرون میان داخل خونه