2777
2789

امروز بردمش دکتر قطره پروکید و دوتا قطره بینی یکی بتامتازون یکی هم روغن گل بنفشه 

واسه خلطش هیچی نداد 

چیکارکنم خیلی گریه میکنه خسته شدم از بس بغلش کردم،دکتر متخصصش هم مرخصیه نمیدونم چیکارکنم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دندون درمیاره؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

داروهاش دادی؟ شاید گشنه ش هست  یا جاشو خراب کرده    از کی تا حالا گریه میکنه؟ قشنگ  بگیر بغلت تکونش بده دستاش نزار تکون بخوره   چند وقتشه؟ 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چندوقتشه....من پسرمو همش پیش متخصص و بهترین دکترا میبردم نتیجه نمیگرفتم الانا میبرمش بیمارستان بخش اورژانس هرچی دارو و آمپول میده همونا رو استفاده میکنم دیگه واقعا خسته شدم از این دکتر ب اون دکتر.....

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
بردم دکتر همون قطره هارو بهش داده،علائم رفلاکس داره و خلط تو گلوشه  نوزادیماهس

رفلاکس یعنی برگشت غذا....فقط کافیه زیر سرشو یه مقدار بیاری بالا البته هرچی سرش بالاتر باشه غذاش برگشت نمیکنه تو ریه نمیره....

چندوقتشه....من پسرمو همش پیش متخصص و بهترین دکترا میبردم نتیجه نمیگرفتم الانا میبرمش بیمارستان بخش ا ...

۱ماهه،خیلی بیقراره و دستاشو سفت مشت میکنه فک کنم رفلاکس داره

رفلاکس یعنی برگشت غذا....فقط کافیه زیر سرشو یه مقدار بیاری بالا البته هرچی سرش بالاتر باشه غذاش برگش ...

اصلا از بغلم میزارمش زمین بیدار میشه و گریه میکنه،با اینکه خیلی خوابش میاد

۱ماهه،خیلی بیقراره و دستاشو سفت مشت میکنه فک کنم رفلاکس داره

نه کولیک داره....رفلاکس یعنی برگشت غذا سرشو یکم بالا بیار رفلاکسش خوب میشه البته شیر خشک مخصوص رفلاکسی هم هست بدی خوبه ولی میگی دستشو مشت میکنه بیقراره واسه کولیکشه شکمش نفخ و درد شدید داره....آروغشو بگیر اگه میتونی غروب ک میشه دست و شکمشو با پارچه قنداق کن داروی ایرانی گریپ میکسچر هم خوبه بهش بدی ولی واسه کولیکش دکتر ببریش خوبه وگرنه تا ۳   ۴ماه کولیک داره.