2777
2789
عنوان

واریکوسل دوطرفه

1594 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها همسرم یه طرف واریکوسل گرید۲داره یکیش گرید۱داره امروزهم رفتم جواب آزمایشش روگرفتم بعدکلی دوا وامپول بدترشده خوب نشده بنظرتون عمل کنه کسی بوده جواب گرفته بچه دارشده اگه اهوازی باشین کدوم دکتر رفتین ممنون میشم جواب بدین خیلی داغونم

همیشه چرخ وفلک زندگی ثابت نمیمونه🙃🌹
شوهرمنم داشت عمل کرد کمتراز دوماه بعدش باردارشدم

یعنی واقعا اونم دوطرفه بود ؟ اصلاخیلی ناامیدشدیم شوهرشماهم روازمایشش تاثیرگذاشته بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یکی ازآشناهای دورمون،شوهرش واریکوسل دوطرفه داشت

بعدچندسال باردارشدن والان دوتادخترپسردارن

فقط ازخدابخواه

تاخدانخوادعزیزبرگ ازدرخت نمی افته

سلام بانو،پیج جوراب وجوراب شلواری دارم توروبیکا،خواستی بیالینک روبهت بدم،یاشماره مو میدم بهم پیام بده تاپیج روبدم بهت،آدرس =مشهد ،ارسال به سراسر ایران عزیزم🌹

داداش منم ۲ طرفه داشت هنوزم داره با این حال یه دخترم داره.

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

سلام یکی ازآشناهای دورمون،شوهرش واریکوسل دوطرفه داشت بعدچندسال باردارشدن والان دوتادخترپسردارن فقط ...

میدونم گلم خدابزرگه ولی دیگه صبرم تموم شده۹سال کم نیس دلم بچه میخواد من قبلا باردارشدم به صورت طبیعی الان موندم بادارو چرانمیشم😓

میدونم گلم خدابزرگه ولی دیگه صبرم تموم شده۹سال کم نیس دلم بچه میخواد من قبلا باردارشدم به صورت طبیعی ...

انشاالله تاقبل محرم وصفرباردارمیشی،من برات دعامیکنم🙏🌹

سلام بانو،پیج جوراب وجوراب شلواری دارم توروبیکا،خواستی بیالینک روبهت بدم،یاشماره مو میدم بهم پیام بده تاپیج روبدم بهت،آدرس =مشهد ،ارسال به سراسر ایران عزیزم🌹
یعنی بدون عمل بچه دارشد

اره.

ولی بعداز یکسال بچه دار شد.

سر دختر اولش که اونم بعداز یکسال بچه دار شدن فک کنم فقط پنج درصد قدرت اسپرمش بود ولی بااین حال بچه دار شدن.

برا دختر دومش هم یکسال طول کشید تا خانومش باردار بشه

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

انشاالله تاقبل محرم وصفرباردارمیشی،من برات دعامیکنم🙏🌹

خیلی ممنون قربونت برم نمیدونی چقدبچه دوس دارم هرشب قبل خواب فکرمیکنم باردارمیشم بچه دارمیشم ومیخوابم دارم ازفکربچه میمیرم

اره. ولی بعداز یکسال بچه دار شد. سر دختر اولش که اونم بعداز یکسال بچه دار شدن فک کنم فقط پنج درصد ...

من همسرم۱۳بود الان۱۰شد یعنی بادارو باردارشدن