2777
2789

تند سریع بگین.

من خودم دوست دارم تو حسابم یک میلیارد پول باشه درسته تو این اوصاع خیلی کمه .اما من با همین میتونم کلی آرزوهامو براورده کنم😍

دلم میخواد با عشقم ازدواج کنم👍

دلم میخواد برم جنگلای آمازون😁😁

دوست دارم یه خونه سه طبقه فقط مال خودم داشته باشم

دوست دارم کلاس شنا و نقاشی و زبان برم

دلم میخواد تاریخدان بشم😍

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر به هیییچی نرسیدم که دیگه ارزو هم بی معنی شده برام 

ولی اون جنگلای امازونم من خوشم اومد 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

به تمام تلاش ها و اهدافم رسیدم و هنوزم دارم تلاش میکنم تا بیشتر پیشرفت کنم....اما دلم میخواد اونی کنارم باشه که همو دوست داریم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

منم دوس دارم ١ ميليارد تو حسابم باشه فقط واسه ١ روز تو ١ روز خرجشون كنم هيچكسم نگه چيكارش كردي

همسرم هم يه طراح دكور بياره كل لوازم خونه و خونه رو شيك و مدرن تحويلم بده

يه ويلا هم نزديك تهران داشته باشيم ترجيحا جاده چالوس ك زياد بريم اونجا 

يه ماشين هم داشته باشم ك زير پام باشه

عشق همسرمم نسبت ب من بي نهايت زياددددد باشه

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
به تمام تلاش ها و اهدافم رسیدم و هنوزم دارم تلاش میکنم تا بیشتر پیشرفت کنم....اما دلم میخواد اونی کن ...

حس ششمی حستومیگی من کی باردارمیشم😄🥲

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
منم دوس دارم ١ ميليارد تو حسابم باشه فقط واسه ١ روز تو ١ روز خرجشون كنم هيچكسم نگه چيكارش كردي همسر ...

خیلی خوبه. من پول داشته باشم کلی کار باهاش میکنم. کلی لباس 🤩و خوراکی.🤩 لوازم خونه 🤩کلی هدیه واسه اطرافیانم میگیرم

خیلی خوبه. من پول داشته باشم کلی کار باهاش میکنم. کلی لباس 🤩و خوراکی.🤩 لوازم خونه 🤩کلی هدیه واسه ...

منم گوشي خوب و لباس و همه چي 

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون

دلم میخواد رانندگی حرفه ای حرفه ای بلد باشم 

دلم میخواد بهترین ماشین بهترین خونه رو داشته باشم 

دلم میخواد بچه داشته باشم 

کنیز داشته باشم و کار نکنم و همش توی تفریح و مسافرت باشم 

توی هر شهر یه خونه داشته باشم و هر وقت خوشم اومد برم تفریح توی خونه ی خودم 

دوست دارم معلم باشم 

دوست دارم برم بهشت 

دوست دارم همیشه توی خرید و عشق و حال باشم 😎😍😁