2777
2789

تاپیک آخرم هست

با خانواده خودم تو یه شهریم ولی از خانواده شوهرم دوریم و هروقت اسم مسافرت میاد مقصدمون شهر شوهرم ایناس

دیگه عیدا که قطعا اونجاییم منم خسته شدم ازین وضعیت

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من و همسرم دوتاقومیت مختلفیم که دور ازخانواده زندگی میکنیم تو تهران.حقیقتش همسرم بدترازمن وابسته س و دوست داره همیشه بیشترسمت خانواده اون باشیم سر این قضیه همیشه بحث داریم بنظرتون چکارکنم از سرش بیفته و خون به دل نشم سر تعطیلاتی که می ریم

تاپیک آخرم هست با خانواده خودم تو یه شهریم ولی از خانواده شوهرم دوریم و هروقت اسم مسافرت میاد مقصدم ...

بخدامن اگه پیش خانواده م زندگی میکردم اغنامیشدم وتعطیلات میرفتم سمت شوهرم اینا ولی من خودمم دورم ازخانواده

من دلم میخاد فقط با همسر و بچه هام برم مسافرت

ن سمت خانواده  خودم ن سمت خانواده شوهرم برم

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
من دلم میخاد فقط با همسر و بچه هام برم مسافرت ن سمت خانواده  خودم ن سمت خانواده شوهرم برم

نه پیش خانواده م واقعاخوش میگذره دخترمم خیلی دوست داره خانواده م خیلی بامحبتن ماشاءالله

بخدامن اگه پیش خانواده م زندگی میکردم اغنامیشدم وتعطیلات میرفتم سمت شوهرم اینا ولی من خودمم دورم ازخ ...

نه میگی اینجوری، تو شرایطش باشی کلافه میشی

من خودم کارمندم و تعطیلاتمو دوس دارم برم جای تفریحی ولی همش باید بریم سمت مادرشوهرم

حالا من خونه مامانم ایناهم زیاد نمیرم

نه میگی اینجوری، تو شرایطش باشی کلافه میشی من خودم کارمندم و تعطیلاتمو دوس دارم برم جای تفریحی ولی ...

نمیدونم حتما شرایط شماهم سخته ولی به این فکرکنیدکه تنهافرصتی که همسرتون میشه خانوادشوببینه هرچندمیتونیدتقسیم کنیدوبرنامه تفریحی هم بچینید

نمیدونم حتما شرایط شماهم سخته ولی به این فکرکنیدکه تنهافرصتی که همسرتون میشه خانوادشوببینه هرچندمیتو ...

میگم اگه ۸ روز عید اونجاییم حداقل بریم همون اطراف جای تفریحی ولی میگه من فقط میام که خانوادمو ببینم جایی هم نمیرم

مردا یکم خودخواهن

میگم اگه ۸ روز عید اونجاییم حداقل بریم همون اطراف جای تفریحی ولی میگه من فقط میام که خانوادمو ...

وای اینجورکه خیلی بدمیشه..خسته کننده س.میتونی کم کم برنامه بیرون همون اطراف باخواهربرادرش بچینی کم کم عادی شدچندباررفتین تنهایی برید

وای اینجورکه خیلی بدمیشه..خسته کننده س.میتونی کم کم برنامه بیرون همون اطراف باخواهربرادرش بچینی کم ک ...

همه مردهاخودخواه نیستن اتفاقا اطرافیان دیدم فداکاری میکنن بخاطرهمسرشون  ولی شوهرمنم خودخواه هستش