2777
2789
عنوان

ازدواج

145 بازدید | 8 پست

چند سال پیش یکی از اقوام که منو دوست داشت ومنم دوسش داشتم اومد بهم  ابراز علاقه کرد و میخواست نظره منو بدونه که پا پیش بذاره منم اوکی بودم ولی بعد یمدت الکی روابط خانوادگیمون بهم خورد بدونه هیچ دلیله خاصی... بعدش یه خواستگار از اشناهای دورمون داشتم مشابه همین قضیه پیش اومد خواستگاری اومدن همچی اوکی بود یهو همچی بهم خورد و خودم بهمش زدم اینبار حس میکنم طلسمی چیزی شدم طبیعی نیست 

بجز این دومورد ک گفتم خواستگارای زیادی داشتم که خیلیارو ندید رد کردم یا اگه اومدنم خوشم نیومده کلا ب جنس مخالفم بی اعتمادم

بجز اینا هرموقع میخوام یکاریو شروع کنم الکی الکی سنگ جلو پام میفته حس میکنم طبیعی نیست کسی از شما بوده همچین مشکلاتی داشته باشه بااینکه اعتقادی ب دعانویس و اینا ندارم ولی حس میکنم لازمه پیشه دعانویسی چیزی برم اگ میتونید راهنمایی کنید خواهرانه

یکی از اقوام مارو طلسم کردن بعد این همع سال فهمید زن عموش بوده دعا نویس گفت بهش

چطور متوجه شد؟؟اسم یا شماره دعانویسشو نداری؟متاسفانه منم از فامیل خواستگار زیاد داشتم ک رد کردم و الانم ک میبینن منو کارد بزنی خونشون درنمیاد دشمنم شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین طورم و یه اشتباهی کردم رفتم پیش دعا نویس راستش باور ندارم کلا خودش یه دفتر داشت گفت از روش بنویس 😂فکرشو کن ولی یه کاری هم کرد ترسیدم یکم گلاب ریخت رو سرم و یه چیزایی رو موهام خوند انقدر رنگم پرید ک ترسیدن همه البته کلا سختم بود ک مرده حتی روسریم هم کامل در نیاوردم ولی خیلی کارم اشتباه بود هنوز یادم میاد میترسم بعدم دوستم گفت برو حتما چن جلسه داره گفتم نمیخام دیگه 

راستی بهم گفت یه خاستگار داشتی جواب رد دادی همسایت بوده دو تا سه سال پیش مادر سبزه ای داره و برات دعا بخت بستن گرفته اینو فک کنم درست گفته چون همچین چیزی هست دقیقا همسایمونه سبزه هست ب پسرش چن بار ن گفتم اهل جادو و جمبل و دعا نوشتن هم هست 

راستی بهم گفت یه خاستگار داشتی جواب رد دادی همسایت بوده دو تا سه سال پیش مادر سبزه ای داره و برات دع ...

منم دقیقا همینطور حس میکنم جادو کردن من پیش دعانویسی چیزیم نرفتم میترسم چون ب هرکسی نمیشه اعتماد کرد

منم دقیقا همینطور حس میکنم جادو کردن من پیش دعانویسی چیزیم نرفتم میترسم چون ب هرکسی نمیشه اعتماد کرد

اره نرو کلا هر چی هم باشه از قدرت خدا بالاتر نیس خودتو بسپر بهش و این ک سوره بقره بود اگه اشتباه نکنم حالا بزن نت ببین برای باطل شدن سحر و جادو خوبه بخونی یا تلاوتشو تو خونه بزار