2777
2789
عنوان

کی میگه رفیق بی کلک مامانه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 108 پست

اتفاقا کار خوبی میکنی این که از شکم خودت بزنی بدی بچه تو رو مادر خوبی نمی کنه 

این که جایی که بچه نیاز به تو داره حضور داشته باشی و به علایقش و نگرانیاش اهمیت بدی مادر خوبی میکنه

تو بخواهی می شود🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه بچه رو گذاشتی خود‌ت رفتی اول لباس تن کردی که کار یه ظالم فقط می‌تونه باشه نه تنها خنده ندارع گریه داره .حالا خوراکی اینا مهم نیست 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

من در آینده😂

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
خدایی گذاشتیش تو سرما ؟ بت بگ سردمه ؟ عجب دلی داری ♥️

جوری میگی سرما آدم فک میکنه ما تو روسیه   یا قطب جنوبیم داخله حمومون  بعد تو اتاق تازه موهای خودمو سشوار زدم موهاش نزدم🤣😂

توتاپیکهای خنده مدیونید تگم نکنید بنظرم به اندازه کافی غم وغصه داریم که برای فرارازش پناه میاریم به مجازی پس تو مجازی دلیل حال خوب همدیگه باشیم♥️...الهم عجل لولیک الفرج♥️..برای شادی دل خودت الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن عدوهم♥️یک عددعاشق پاستای آلفردو♥️دیدی تواوج ناامیدی یهووو دلت میگره بغض خفت میکنه به بن بست میرسی هیچ راهی نداری انگار تموم غم عالم ریخته تو دلت؟بعد یهو شاد میشی اون اتفاق میگن اون شادی خدائه🥺♥️دستانم بوی گل میداد ومرا به جرم گل چیدن محکوم کردن اما نمیدانستن شاید من گلی را کاشته بودم❤️به امید روزی که بیام تاپیک بزنم دیدن تونستم بلاخرهه تونستم  مزون خودم دارررم با یه عالمه لباسای خاص که خودم طراحیشون کردم طبقه بالاش هم  کارگاه خیاطیمه  با یه عالمه کار آموز یه دختر خود ساخته که  روزگاری نه چندان دور شهره شهر میشه من به خودم ایمان دارم یکروزی میرسه برند مخصوصمو میزنممم چه لذتی داره خودت دونه دونه نگین های تور پرنسسی رویای دختری رو  پرس کنی وباعشق بدوزی انگار لباس عروسی خودته اون روز دیر نیس من مطعنم😌تخریب میکنم آنچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم آرزو طلب نمیکنم آرزو میسازم ... زانونمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاهتراز قد من باشد زانو نمیزنم حتی اگر تمامی آدمهاروی زانوهایشان راه بروند 

حالا خوراکی هیچی ولی بچه رو با حوله ول نکن

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

فان یا هرچی

من دلم میخاد مادر اینطوری‌ای باشم

نمیخام فداکاری زیاد کنم

همیشه این دعا رو واسه خودم میکنم که تو مادری تاحدودی سنگدل باشم

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙
اون مال زمان گرسنگیه  همه مادرا اول بچه رو سیر میکنن  ولی مثلا اسنک و هله هوله هم برا ...

منم همینطور پفک یا چیپس داشته باشم یواشکی داداشم میخورم میگم ضرر داره براش هرچی‌نخوره بهتره😂

جوری میگی سرما آدم فک میکنه ما تو روسیه   یا قطب جنوبیم داخله حمومون  بعد تو اتاق تاز ...

خب آدم از حموم میاد تو زمستون یا حتی همون تابستون یخ می‌کنه چ برسه بچه 🙁 چطور میتونی 

باز خوراکی و.. فرق می‌کنه تا همچین چیزی