2777
2789

من بارداری اولم یه کمد خریده بودم بعد وقتی باز میکردم در کمد رو احساس میگردم یه چیز سیاهی میومد بیرون  بعد وقتی بچه ام به دنیا میومد روزا اول انگار ی چیز سیاهی بالا سر بچه ام میشست و رو سرش دست میکشید منم از ترس زبونم بند میومد بعد وقتی یه چاقو و قران میزارشتم زیر پشتی دیگه نمیومد 

آدم هایی که دوستـ♥شون داریم سرمایـــه مـا هستند 🍓🦋                      بهشون که فکر میکنیــــم 🤔🌈 قوی میشیمــــ💪😍                                   چه باشن چه نباشن 🌨☄️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خود خدا

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

نه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

شاید کم خونی داری 

شاید بخاطر حاملگی یا  زایمانت این جوری  میبینی 

شاید زیادی حساسی 

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
بیبختیی چیه

نگا کنین من همیشه از مادر مادر بزرگا شنیدممم هیچ وقت نباید ماور بچه روو ک تازه بدنیا اومده تا ۴۰ روز تنها گذاشت وگرنه همچین اتفاقاتی میفته واسشون یا بچه نوجوان سن بلوغ یا عروس داماد تا ۴۰ روز اول زندگی یا زن بارداررر ولیلشم پیشامد همچنیم اتفاقاتیه تنهاتون گذاشتن اینجوری شدین

دنیا کوتاه تر از اونیه ک بخوایم همدیگه رو قضاوت و یا ناراحت کنیم💔

خانوم گل شاید حالت سرگیجه دارید یا نمیدونم توهمی چیزی هست. درهرصورت قرآن و ادعیه رو با صدای بلند بذار تو خونه گوش بده. نی نی تم این دعاها رو میشنوه و بهشون عادت میکنه. 

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم