2777
2789
عنوان

بچه ها دیدین چی شد ؟ همش تقصیر نی نی سایته :/

| مشاهده متن کامل بحث + 3415 بازدید | 64 پست

قبول باشه😂😂😂😂

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

منم  خواب موندم وقتی بیدار شدم اذان گفته بودن دیگه نماز خوندم البته من ساعت تنظیم کرده بودم برای. ساعت ۴ ولی الان دیدم تنظیم هس برای ساعت ۶ دیگه بی سحری میگیریم امروز ان شاالله 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین  فاستجبنا له و نجیناه  من الغم  وکذلک  ننجی  المومنین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی کاش مبخوردی سحری . سری بعد نزدیک سحر نیا دیگه نی نی سایت عزیزم 😁

چشم گلم 💔🥺 سری بعد حداقل شام میخورم .ببین بچه ی من خیلی بدخوابه بعد من باید رو پام تکونش بدم و آهنگ بذارم رو پام که کم کم خوابش ببره .بعد برای اینکه اعصابم خورد نشه که چرا دیر می خوابه میام نی نی سایت .الان خواستم بخوابم دیدم دوباره بیداره شده میگه مامان بخوابون منو فقط دلم می خواد دست بندازم دهن منه جر بدم 😑😨😂

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

۲تا قاشق میخوردی حالا جا آب

دیگه تو گلوم می موند خب .فقط مسواک زدم و آب خوردم 😭

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ثواب بیشتری میبری😂😂😂

آخه چه ثوابی مگه داشتم جهاد در راه خدا میکردم که از سحری جا موندم ؟😨😭😂

چقدر محو گوشی بودی که از سحری جا موندی😂

نی نی سایت لامصب خیلی اعتیاد اوره برای من از اینستا بدتره 😭

عيب نداره ديگه شده مسواكم نزدي؟!

فقط مسواک زدم و آب خوردم .الان یه حال بدی دارم سرم گیج میره و حالت تهوع دارم بچمم بیدار شده دوباره باید اینقدر رو پا تکونش بدم تا بخوابه فقط دلم میخواد دونه دونه گیسامو بکنم 😬😑😂

نه خوابیدی نه سخری خوردی روزتم خراب می کنی این طور..‌. من ۵ ساعت خوابیدم یک ساعت قبل سحر بلند شدم ه ...

دل بنده خدا رو آب ننداز ک😂😂😂

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

امشب که همه تاپیکا کشکی بودن مهر آبان

نه یه تاپیک اسم و فامیل های خنده دار بود نشستم کامنتاشو خوندم کلی خندیدم خودمم کامنت گذاشتم چندتا .چندتا تاپیک دیگه درباره ی روزه بود یکم رفتم بالای منبر . تاپیک اون خواستگار کورد بود رفتم ببینم چشه میشه نجاتش داد یا نه و...😭😨😅