آقا من افطاری که خوردم دیگه چیزی نخوردم گفتم سحری مفصل میخورم جاتون خالی چلو گوشت هم درست کردم .بعد بچمو شام دادم و داشتم می خوابوندمش گفتم تا میره بخوابه بیام یه سر نی نی سایت بعد که خوابید برم سحری بخورم و تازه قبل و بعد سحری هم کلی تنقلات خریده بودم با ذوق و شوق می خواستم اونا هم بخورم 🤦♀️ دیگه اومدم نی نی سایت اصلا یادم رفت هی رفتم این تاپیک اون تاپیک تا سرم رو از گوشی درآوردم دیدم ۴ و ۳۸ دقیقه هست و سه دقیقه به اذانه 😑 دیگه همینطور خشکم زد از حرصم رفتم تا لحظه ی آخر فقط آب خوردم 😐🤐 هیچی دیگه به زور نماز خوندم اومدم بخوابم از گشنگی خوابم نمیبره هر طرف هم که میرم پهلو به پهلو بشم صدای آب تو شکمم میاد میگه قلوپ قلوپ دوباره اینور میشم شکمم میگه قلوپ قلوپ اصن یه وضعی 😮💨😶🥴
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
خیلی 😮💨 بعد یه چیز دیگه فکر کردم هنوز ساعت نی نی سایت خرابه یه ساعت وقت دارم 😑
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
من به گوشی اعتیاد ندارم ولی میام نی نی سایت انگار زمان و مکان یادم میره 🥴