2777
2789

تابحال شنیدیم شکست از آدما یه موجود قوی میسازه که محکم تر به سوی اهدافشون حرکت میکنن

ولی شکست های پی در پی از من یه موجود دل نازک ساخته، که کوچیکترین چیزی منو میتونه بیشتر بشکنه،

در گذشته بعد هربار شکست خوردن با امید بیشتری ادامه میدادم

ولی وقتی تعداد شکست ها از یک حدی بالاتر رفت

روح و روان منم نابود و مریض کرد ...

لطفاً برای من دعا کنید 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی روح و روانم مریض شد هیچ وقت نتونستم شکننده بشم . سنگ شدم و ناراحتم 

متاسفم امیدوارم حالتون بهتر بشه

حقیقتا منم خیلییییی بی احساس و بی اعتماد به نفس شدم

لطفاً برای من دعا کنید 😍
درسته آدمایی ک اشک شون دم مشکه هم اغلب اینجورین

دقیقا. منم همینطورم. اونوقت اطرافیان نمیدونن چقدر غم تو دلم هست که با هر تلنگری اشکم در میاد. گاهی علت اشکم اتفاق اون لحظه نیست بلکه فرصتی برای خالی شدن

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده
تسلیم نشو من تسلیم شدم قبلا به استقبال خودکشی میرفتم😶 الان که فکر میکنم با خودم میگم دور از جون ش ...

نه اصلاً به خودکشی فکر نمیکنم از گناه و عقوبت اون دنیا واهمه دارم وگرنه صدبار تاحالا کار خودمو تموم میکردم

لطفاً برای من دعا کنید 😍
یه مشاوره برو حتما  شایدم دیگ انگیزه نداری برا اینکه حالتو خوب کنی؟خودت نمیدونی علتش چیع

من هفت بار توی یک مسئله ای شکست خوردم

آره بی انگیزه ی کامل هستم به نظرت مشاوره کمک کننده ست؟ یعنی میتونه کاری کنه فراموش کنم که بهترین سالای زندگیم درجا زدم فقط

لطفاً برای من دعا کنید 😍
حالا من به خاطر شکستام دلرسنگ شدم

منم بی احساس شدم ولی دل نازکم شدم اگر کسی کوچیکترین چیزی بهم بگه حالم خیلییییی بد میشه خواهر نمیدونی چه حالی ام کاش بهتر بشم یه روزی

لطفاً برای من دعا کنید 😍