2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم خودمو میکشم . زندگیم داره نابود میشه و دیگه نمیتونم ادامه بدم

یک عدد تعلیق شده  (من A60good)سابق هستم              نفسم‌بنده نفس های کسی هست که ازم گرفتنش❤A😭 ۱۴۰۲/۰۲/۰۵یادت نره توی این روز چ بلایی سرت آوردن همشون رو داغون کن نزار اب خوش از گلوشون پایین بره.
دارم خودمو میکشم . زندگیم داره نابود میشه و دیگه نمیتونم ادامه بدم

منم تا همین یه ماه پیش هر روز به خودکشی فک میکردم.با خودم میگفتم دیگه بدبخت تر من نیست.ولی الان به یه ماه پیشم که فک میکنم چقدر برام خنده داره که سر چی میخواستم خودکشی کنم با این که برام اون موقع خیلی مسئله جدی بود!جا نزن عزیزم زندگی سخته ولی چند ماه دیگه به این روزا فکر کنی به نظرت زیادم مسئله جدی تو زندگیت نبوده که خودکشی کنی🙂

کاربری دست دو نفره کارآگاه بازی در نیارید لطفا🙂❤️

کاش میشد خودمو میکشتم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

با کشتن خودت هیچی درست نمیشه باور کن

ولی تموم میشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...