2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

185 بازدید | 4 پست

تاحالا شما هم تجربیات مشابه این برنامه داشتید...

من خودم وقتی بچه بودم خواب دیدم 

یبارم روی تخت خابیده بودم یهو روحم انگار از داخل انگشتام کشیده شد به بیرون اومد از پنجره رفت بیرون باز سریع برگشت به جسمم .حدود۵سالم بود مدرسه‌ نمیرفتم.اون‌لحظه هرچی مادرم و فریاد زدم صدا زدم نشنید.با اینکه جلوی تلوزیون بود.بعد که گفتم چرا نیومدی اتاق،گفت تو خواب بودی.بچه بودم کسی باور نمیکرد الان کامل یادمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دعوت شی به برنامه پس 😂

یبارم راهنمایی بودم خواب دیدم تمام دنیا عین قطب بود تا چشم‌کار میکرد یخ و اب یخ زده ،یخ های بزرگ بزرگ با هر قدم میرفتم زیر ،زیر پام میشکست و از سرما جیغ میزدما،در هایی بود بصورت نیم‌هلال شاید ۱۰هاااا هزار برابر قد من که باید خودمو میرسوندم به درها.با من خیلیا دیگه بودن که میخاستن برن از در بیرون اما نمیشد 

من بچه بودم یه خواب عجیبی دیدم خیلی حال متفاوتی داش شبیه خواب نبود احساس میکنم اون خواب چند سال طول کشید ولی چیزی یادم نمیاد زیاد کمی ازش یادمه و یه حس عجیبی که داشتم واقعا هر وقت یادم میفته حالم یه طوری میشه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر