2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین مشاوره یه علمی داره که اگه دونفر از علمش استفاده کنن نتیجه میگیرن.. ولی اگه میری پیش مشاوره فقط شنونده باشی نه.. باید رو خودتون با توجه ب راهنمایی مشاوره کار کنید

ببین مشاوره یه علمی داره که اگه دونفر از علمش استفاده کنن نتیجه میگیرن.. ولی اگه میری پیش مشاوره فقط ...

متاسفانه همسر من خیلی غُد هست و زیر بار نمیره باید اصلاح بشه ...

فکر میکنه مشکل کاملا از منه ... 😔

بله چون پول میدن مجبورن رفتارشونو عوض کنن

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

خیلی وقتا متاسفانه مساور بجای کمک کردن ترغیب میکنه به جدایی و مشکلات دو طرف رو خیلی بزرگ تر از چیزی که هست نشون میده و اسمای عجیب غریب روش میزاره . 

بهترین کار اینکه که با مطالعه در مورد روابط صحیح خود زن و شوهر سعی کنن روابطشون رو بهبود ببخشن  و مشکلاتشون رو حل کنن‌. حتی زن به تنهایی میتونه با راهکار های درستی که یاد میگیره با مطالعه میتونه کمک کنه بهتر شه همه چی . 

الهی مرا هزار امید است و  هر هزار تویی   
متاسفانه همسر من خیلی غُد هست و زیر بار نمیره باید اصلاح بشه ... فکر میکنه مشکل کاملا از منه ... 😔

حالا خودت برو اولین جلسه مشاوره رو ببین راه حلی میده بهت که شوهرت یکم گارد نگیره ب تغییر رفتار.. راه حل داره حتما 

پیشه یه کاربلدبرومن جای میرفتم واقعاحرفاش ارومم میکردانقدغم رودلم بودکه هرکی باهام حرف میزدیکمم اروم نمیشدم میرفتم پیش مشاوره خوب میشدم اماشوهرخیرندیدم هرروزیه هرزگیش رومیشددوباره میشدم همون الانم ک عیداومدنشده برم امااگه شوهرم همکاری میکردخوب میشد

چندوقت پیش سازمان نظام رواشناسی بودم

داشدن یک اماری تهیه میکردن

که نتیجه حاصله این بود که میزان افرادی که رجوع میکنند به همکاران

بالای ۷۰ درصد پاسح میگیرند..

البته شخص کاربلد..مراجعی که بخواد اصلاج بشه

حتما نتیجه میده

💕