سلام به همه عزیزانی که این تاپیک رو میخونن این تاپیک برای تشکر و قدردانی از زحمات یه خانم محترمه، سرکار خانم محمودی کاردرمان مرکز رسپینا در کرمانشاه، ایشون با تلاش فراوان در حالی با جان و دل کار میکنه تونست دختر منو بعد از دو سال و نیم که روی زمین بود بلند کنه و راهش بندازه و الان به لطف خدا و تلاش این خانم خودش تنهایی میدوه ، من دیگه داشتم خدای نکرده زبانم لال به فکر خرید ویلچر براش بودم
دخترم رو بهترین دکتر مغز و اعصاب کودکان در تهران بردم ام آرآی آزمایشات تخصصی نوار عصب و عضله همه رو انجام دادم ، میگفتن هیچ مشکلی نداره، حتی نمیتونست غلت بخوره و خودش بشینه ، چهاردست و پا هم نمیرفت ، چند کاردرمانی دیگه بردمش چون جیغ میزد قبولش نمیکردن، اما خانم محمودی ۴ ماه جیغ های بنفش رو تحمل کرد و فقط میخندید و کار خودش رو انجام میداد تا بلاخره به لطف خدا نتیجه گرفتیم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دخترم رو بهترین دکتر مغز و اعصاب کودکان در تهران بردم ام آرآی آزمایشات تخصصی نوار عصب و ...
سلام خانم عزیزدخترم دقیقا شرایط دختر شما رو داره و ۱۷ ماهشه. میدونید که چی میکشم .کاردرمانی هم بردم میگن مشکلی نداره. پس چرا راه نمیره؟واسه یک دقیقه بدون کمک وایمیسته و فقط وقتی دستشو میگیرم راه میره.کاردرمان شما چه تمریناتی انجام میداد؟من باید چیکارکنم؟
سلام خانم عزیزدخترم دقیقا شرایط دختر شما رو داره و ۱۷ ماهشه. میدونید که چی میکشم .کاردرمانی هم بردم ...
دختر من مطلقا واینمیساد پاهاش مثل خمیر بود دکتر گفت بخاطر مصرف کورتون در بارداری عضلاتش ضعیف شده .شما یه آزمایش بده شابد کمبود ویتامین دی داشته باشه. بچه خواهرم ۱۸ ماهگی با آمپول د۳ راه افتاد. کاردرمانش خیلی کار بلد بود . هر روز یه تمرین جدید انجام میداد بعد از ۴ ماه تمرین در ۳۰ ماهگی راه افتاد . بهترین لحظه عمرم بود
مادرای عزیز کرمانشاه اینو بعنوان یه مادر میگم بهترین کاردرمان کرمانشاه آقای محسن محمدی کلینیک تبسم دخترم تاخیر داره چندماهیه دخترمو میبرم دخترم بعد دوماه چهاردست و پا میره کاش من این فرشته رو زودتر میشناختم میگم خدایا درسته دیر آوردمش ولی بهترین کاردرمان و جلو راه من و دخترم گذاشتی