2777
2789

فرقی نمیکنه 

بعد حالت بیرون زدگی دارید؟؟؟ 

معمولا هموروئد کم اتفاق میفته که خونریزی داشته باشه شاید فیشر باشه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیرون زده یکم نمیدونم چیه داغوووونم

خب اگه بیرون زده هجون هموروئد خارجی هست اگه اذیتت میکنه پسلیوم یا claxبخور تا یبوست نگیری اگرم هموروئید ترومبوزه داری میتونی توی اب نمک غلیظ بشینی بهترین درمان همون عمل هست برو پیش جراح بهت میگه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
ترومبوزه چیه .ممنونم از پایتخت 

وقتی خون داخل پاکه هموروئید لخته میشه رنگش تغییر میکنه تیره رنگ میشه معمولا دردش از هموروئید عادی بیشتره

وقتی خون داخل پاکه هموروئید لخته میشه رنگش تغییر میکنه تیره رنگ میشه معمولا دردش از هموروئید عادی بی ...

اها مرسی.درد شدید با خونریزی کم‌و بیرون زدگی دوجا دارم یبوستم شدیده هرچی میخورم بی فایدس

اها مرسی.درد شدید با خونریزی کم‌و بیرون زدگی دوجا دارم یبوستم شدیده هرچی میخورم بی فایدس

خب همین c. Laxامتحان کن خوبه مایعاتم زیاد بخور بهتره پیش دکتر بری حتما