بچه ها من با یه آقا پسری یک و نیم ساله رفیقیم با هدف ازدواج مسئله ای که هست اینه مثلا طرف مقابلم قبل خواب همیشه میگه مراقب خودت باش میبوسمت شب خوش و اینا تهش تو یه پیام دیگه میگه بوس بای یک دو بار هست که بوس و بای زودتر از اون حرفای مراقب خودت باش و اینا میاد یه سری هم بهشگفتم گفت بقران فکر کردم قبلش فرستادم بهت امشب هم اینجوری شد اول بوس و بای اومد بعدش اون پیامش من گفتم به کی میفرستادی گفت دیر تحویل داده حتما یادت بمونه عقده ی این حرفا رو به سرت میارم میفهمی کی به کیه دو بار گفت تلافی میکنم منم گفتم ناراحت میشم خودت هم بودی ناراحت میشدی من دوست دارم دیگ دلمم نمیاد باهات دعوا کنم اما خودت رو هیچ وقت نزاشتی جای من بعدشم گفتم لحن دعوا داری وقتی تحویل نداده عیب نداره منظورت اینه میخای دلمو بشکنی ؟ باشه بشکن و بعد گفتم مراقب خودت باش و اینا دیگه جواب نداد فکر کنم خوابید یا به قصد جواب نداد به نظرتون من زود قضاوت کردم ؟ یا حرف بدی زدم ؟ راه حل چی دارید ؟ ممنونتون میشم بچه ها راهنمایی کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کار به اون موردا ندارم اما ادم به درد بخوری نیس چون قصدتون ازدواجه اما به خودش اجازه میده اینجوری صحبت کنه
و رسما تهدیدت کنه که عقدشو به سرت میارم بفهمی کی به کیه🙄 ادم نرمالی به نظر نمیاد
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی