2777
2789
عنوان

دل کوچولو‌ دل دیوونه

162 بازدید | 10 پست

دل کوچولو دل دیوونه 

دیگه نرو از خونه

پشیمون میشی 

پریشون میشی

نمیدونی دیوونه

بیرون از خونه

دلا همه سنگ 

هر چی میبینی

رنگه و نیرنگ 

تو مثل یه پر میبردت باد

حتی یادتم میبرند از یاد 

دل کوچولو دل دیونه

دیگه نرو از خونه 

پشیمون میشی

پریشون میشی 

نمیدونی دیونه

بمیرم واسه ی تو 

که رنجها نکشیدی

چه خسته دل تنها 

چه حرفها که شنیدی

حالا برگشتی بازم تو سینه 

می دونی تنها منو داری

می دونم شیطون بلای جونم

منو باز آروم نمیذاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خوبه یکی به این حال خودت بگه به یه ورم؟؟؟؟

آه الان یادم اومد منظورت چیه

ببین عزیزم بذار برات توضیح بدم ( ممکنه جزئیات رو دقیق نگم ولی کلیاتش رو قشنگ یادمه ) تو نوشته بودی شوهرت سر یه چیزی ناراحت شده بود و بهش برخورده بود ، بنظر من اون قضیه اصلا چیز مهمی نبود که شوهرت بخواد ناراحت بشه و وقتی الکی ناراحت شده تو جدیش نگیر و‌محلش نده ، تو گفته بودی بهش چی بگم من از قول تو نوشته بودم به یه ورم ( ببخشید این تکیه کلامه و گرنه منظور من اونی که شما برداشت کردین نبوده ) یعنی وقتی سر هیچی ناراحت میشه بهش اهمیت نده 

بهش چی بگم ؟ 

بگو به یه ورم ! 

امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشین 

الان خوبه یکی به این حال خودت بگه به یه ورم؟؟؟؟

اگر این حالت رو خوب میکنه بگو 

تلافی کن هر کسی یه جوره 

من قصدم ناراحت کردن تو نبود 

ولی تو خیلی ناراحت شدی و کینه به دل گرفتی که بعد از اینهمه مدت یادت مونده و اومدی به کسی حالش بده اینو بگی 

اگر این حالت رو خوب میکنه بگو  تلافی کن هر کسی یه جوره  من قصدم ناراحت کردن تو نبود  ...

اووو باشه بابا. من اونروز رفتار بچگانه شوهرم خیلی عصبیم کرد قسمش دادم نره بیرون تشنه و گشنه ولی اهمیت نداد رفت بعد شما اونو گفتی اعصابم خورد تر شد اون کامنتم مال همون روز بود الان نذاشتم که فقط عصبی شدم خواستم درکم کنی همین من بدبرداشت کردم از کامنتت

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗