2777
2789
عنوان

کیا یوگا کار کردن یا میکنن؟؟؟

169 بازدید | 11 پست

بنظرتون خوبه؟ تاثیر مثبت چیا دیدین ازش؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یوگا کار می کنم و برا درمان خیلی از دردها خوبه ولی به نظرم اگر مشکل خاصی دارین اول با پزشک مشورت کنید اگر تایید کرد یه مدت زیر نظر استاد یوگا، کار کنید بعدا میشه تنهایی تو خونه هم کار کرد ولی به نظرم برا روحیه جمعی بهتره 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
من.  عضلات پشت رانم خيلي كوتاه و بي انعطاف بود. بعد سالهاااااا تلاش الان منعطف شد.  تو ا ...

منم انعطاف پذیریم صفره

یعنی سرپا که خم میشم به جلو. دستام محاله به زمین برسه. بدون خم شدن زانوهام. نهااایت تا زانوهام میرسه دستام!!!!

بنظرتون بهتر میشه با یوگا؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
من یوگا کار می کنم و برا درمان خیلی از دردها خوبه ولی به نظرم اگر مشکل خاصی دارین اول با پزشک مشورت ...

نه مشکل خاصی ندارم

ولی بدنم انعطاف پذیرریش کمه. بخاطر روحیه امم میخوام. و قویتر کردن عضلاتم. مخصوصا کمرم

یعنی با یوگا اینا ممکنه،؟

منم انعطاف پذیریم صفره یعنی سرپا که خم میشم به جلو. دستام محاله به زمین برسه. بدون خم شدن زانوهام. ...

واي منم داغون بودم دستام يه وجب پايين تر از زانوم ميومد فقط. ولي الان مي تونم كف دستم رو به زمين بزنم حتي. ولي خيلي زمان مي بره نبايد نااميد شي. 

راستي شبكه ي جم فيت هم به تازگي مربي يوگاي ايراني آورده خيلي خوبه به نظرم. 

واي منم داغون بودم دستام يه وجب پايين تر از زانوم ميومد فقط. ولي الان مي تونم كف دستم رو به زمين بزن ...

جدی،؟ ممنوووون. حتما دنبال میکنم

من ۳ ماه بعد باید شروع کنم البته.

نه مشکل خاصی ندارم ولی بدنم انعطاف پذیرریش کمه. بخاطر روحیه امم میخوام. و قویتر کردن عضلاتم. مخصوصا ...

منم همین مشکل رو اولش داشتم ولی استاد یوگا می گفت که اولش به خودت فشار نیار که مثلا دستات بهم برسن چون از ورزش زده میشی مهم اینه که فعلا از خود ورزش لذت ببری بعد آروم آروم تمرین کن که انعطاف بدنت بهتر شه و بعد استاده می گفت که اگر به همون حالتی که باید انجام بدیم، انجام بدیم تاثیر پذیریش بیشتره 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!