2777
2789
عنوان

بابام خواستگارمه رد کرد

247 بازدید | 12 پست

من کلا با سنتی مخالفم 

ولی این فرق می‌کرد پسره ۳۱سالش بود خیلی مذهبی بود یه بدیش بود آمریکا زندگی می‌کرد

کار خوب در آمد عالی داشت 

به بابام گفت اگه با من ازدواج کنه اونور درس بخونه بهترینا براش فراهم می‌کنم 

۱۸سالمه

آملی هستی

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دلیل رد کردن بابات چیه اگر غیرمنطقی بود کارش نیاره که اونی که بابات ازش حرف شنوی داره باهاش حرف بزنه ولی این ریسک هم داره که اگر کسی با بابات حرف بزنه بعدا پای دخالت کننده ها تو زندگی نون باز بشه، پس مشاور خوب باشه بهتره 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
من هنوزم دوسش دارم ولی اخه بهم میگه چند روز دیگه مهمون داریم بیا بابای منم نمیزاره چیکار کنم 

ببخشید ولیی خداوکیلی خر تر از تو نع دیدم نه پیدا میشه

طرف زنشو طلاق داده ازت درخواست رابطه کرده گندتو زدی پردتم ب گا دادی بعد خداوکیلی روت میشه موقع نماز رو ب قبله وایسی؟؟؟؟ از خدا شرمت نمیشه با زنایی که کردی؟بعد الان میگی هنوزم دوسش دارم؟

خدا نجاتت بده فقط

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴
ببخشید ولیی خداوکیلی خر تر از تو نع دیدم نه پیدا میشه طرف زنشو طلاق داده ازت درخواست رابطه کرده گند ...

دختر خوب نماز اینارو قبول ندارم ولی بنظرم کسی که دلش پاکه از اونی که نماز میخونه خیلی با ارزش تره پیش خدا 

بعضیا امثال شما مردم و قضاوت میکنن دل مردم و میشکنن. بازم نماز میخونن شما چه جوری روتون میشه دوباره روبه قبله بمونین ما هم......

دختر خوب نماز اینارو قبول ندارم ولی بنظرم کسی که دلش پاکه از اونی که نماز میخونه خیلی با ارزش تره پی ...

ببین من ن ت رو میشناسم ن واسم ارزش داری ولی از وقتی تاپیکاتو خوندم از دیشبه سرم درد میکنه

نکن اینکارو با خودت حیفی هیچ پسری ارزششو نداره

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴