2777
2789
عنوان

من چرا اینجوریم؟ روانی شدم😭

460 بازدید | 23 پست

بچه ها بدجوری وسواس فکری دارم

دارم اذیت میشم واقعا، یه دندونمو روکش کردم الان سالمه ها فقط یکم درد داره وقتی نخ دندون میکشم بعد الان میترسم بیفته میرم همه جا سرچ میکنم ایمپلنت چجوریه یا دنبال پزشک خوب میگردم برای وقتی که بیفته، 

میرم سرچ میکنم اگه ثبتنام دانشگاهم انجام نشده باشه اخراج بشم چی میشه،‌ ده بار زنگ زدم دانشگاه بگم درست انجام دادین ثبتناممو؟😔 یا بعد حرف زدن با یکی بصورت تلفنی ده بار باید بگم تلفنو قطع کردی؟ یا یه کارایی انجام میدم بعدش میترسم خودم میرم کدیین و پرانول میخورم بعدش سرگیجه و تهوع شدید میگیرم

دکترم رفتم خوب نشدم فعلا

خسته شدمممم انگار نه انگار دانشجوی ارشدم شبیه بچه هام😔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای  دکترتو عوض کن

وسواس فکری من دراین حده  که وقتی نوشته ای میبینم  چندبار  آروم آروم باید حروف رو صداکشی کنم  البته  الان خیلی بهترشدم گاهی وقتا اینجوری میشم

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔 
وسواس فکری باید ب روان شناس مراجعه کنی اگه نیاز ب دارو باشه می‌فرسته ت روانپزشک.. تا خیلی حاد نشده پ ...

منم اینجوریم ولی به مامانم بگم مسخره میکنه اصلا میخنده رد میشه بعدا هم میگه تو دیوونه ای واسه خودت مرض درمیاری

منم اینجوریم ولی به مامانم بگم مسخره میکنه اصلا میخنده رد میشه بعدا هم میگه تو دیوونه ای واسه خودت م ...

ساده نگذر عزیزم.. حتما حتما به بابات بگو اگه. مامانت جدی نمیگیره 

وسواس فکری باید ب روان شناس مراجعه کنی اگه نیاز ب دارو باشه می‌فرسته ت روانپزشک.. تا خیلی حاد نشده پ ...

گفت وسواست از اضطرابه ولی تمرین داد گفت دارو نیاز نیست ولی من نمیتونم خوب شم با اون تمرینا