2777
2789
عنوان

دخترم هلاک شد

245 بازدید | 18 پست

دخترم از چند روز قبل عید سرفه میکنه هر روز بیشتر میشه الان خیلی بیشتره چشماشم قرمزه حالش خیلی بده متخصص هم تا بعد از عید نیست که ببرم داروهم لوراتادین و اسپری مصرف کرده چون آلرژی داره ولی فایده نداره دیگه دارم دیوونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دونه حتما بهش بده،حتما موقع خواب باید تواتاق بخور گرم بذاری،شکرتیغ و شربت بنفشه باریج هم عالیه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

چندسالشه؟مونته لوکاست خیلی بهتر از لوراتادین هست

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
دکترش نوبت هاشم حضوری بود منشیش تلفن جواب نمیداد چه برسه به انلاین

نه 

منظورم اینه که توی سایت اسنپ دکتر، پزشکان خیلی خوبی هستن که آنلاین و تلفنی ویزیت میکنن

شما فقط باید هزینه ی ویزیت رو توی سایت پرداخت کنید

حتی داروها رو براتون با پیک می فرستن (اگه تهران باشید)

اگه مورد حاد باشه شاید بگن بیایید مطبشون

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

پس می تونه پروسپان مصرف کنه 

یا دم نوش آویشن 

قلیون نعنا هم مجاری تنفسی رو باز می کنه اول یه کوچولو امتحان کنه اگر آلرژی نداشت ادامه بده و حالش رو خوب می کنه

قلیون نعنا هم به این شکل هست که رو در بطری نوشابه دوتا سوراخ اندازه نی نوشابه در میارید دوتا نی از سوراخ ها رد می کنید 

تو بطری کمی عرق نعنا می ریزید یکی از نی ها بره تو عرق نعنا یکی بالا باشه و تو هوا در بطری رو محکم می بندید 

مثل قلیون پسرتون از اون نی که بیرون عرق نعنا هست هوا می کشه تو حلقش 

قل قل می کنه و عطر نعنا باعث می شه گلوش باز بشه

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻