2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم دعوام شد🥲

1983 بازدید | 69 پست

سلام دوستان اگر میشه من رو راهنمایی کنید من از اول زندگی خیلی جاها گذشت کردم مثلاً عروسی نخواستم گفتم به جاش خونه بخریم طلاهامم سرش فروختم، یا مثلاً خرید عروسی نکردم چون شوهرم نداشت خودم اینا رو انتخاب کردم منتی نیست از اول می‌دونستم دارم با چه آدمی ازدواج می‌کنم که نداره و اینا قبول دارم هم گاهی عصبانی بودم غر زدم یا منت گذاشتم ولی خیلی کم بوده در کنار اون بارها بهش گفتم تو ارزشش رو داشتی واقعاً هم داشت. بگذریم الان براش موقعیتی جور شده که شاید چند ماه آینده وضع مالیش خیلی عوض بشه داشتم دیشب بهش می‌گفتم مثلاً فلان چیزها رو می‌خوام بخرم اون موقع و اینا که برگشت گفت چه خبره مگه چیکار کردی برام این همه توقع داری جز اینکه فقط غر زدی سرم من خونه رو با عرضه خودم خریدم ماشین خودم خریدم می‌گم طلاهایی که فروختم، عروسی که نخواستم و... هیچ تاثیری نداشت؟ گفت نه خودم کردم تو هر کار کردی کلی غر زدی منت گذاشتی و... خودش هم پشت هم هی گفت آره من دانشگاه فرستادمت درحالیکه دولتی می‌خونم گفت نه خرج کتاب‌هات رو دادم و... راستش از دیشب حالم خیلی بده انگار یه واقعیت تلخ خورده تو صورتم از اون آینده‌ای که قراره پولدار بشه از الان می‌ترسم حس می‌کنم برای آدم اشتباهی گذشت کردم الان نمی‌دونم چیکار کنم چه رفتاری کنم خیلی عصبانیم نمی‌خوام توی عصبانیت کار اشتباهی کنم لطفاً من رو راهنمایی کنید از اول همه رو گفتم که معطل نشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قدیم گفتن زنی که خرج داره ازج داره

برای مردا که از خودگذشتگی کنی اصلا نمیبینن

خیلی نمک نشناسه شوهرت

نباید بهش میگفتی من گذشت کردم و اینا

خیلی شیک و مجلسی با یه لبخند میگفتی شوهرممممی

از تو نخام از کی بخام؟

تو نخری کی بخره؟

درکل دیگه سعی کن قناعت نکنی چون فهمیدی که ارزش قناعتت رو نمیدونه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

پولدار شد تو خریداتو بکن لازم نیس از الان بهش بگی وحشت کنه هزینه ها بالائه مردا خسیس شدن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

مرسی ک از اول کامل گفتی ولی

به نظرم زیاد از خودگذشتگی داشتی در صورتی ک اون ارزش کارات درک نکرده 

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
اینجورآدماپولدارنمیشن اگرم بشن موقتیه اینومطمین باش

قبلاً فکر می‌کردم خب خوبه از این سختی درمی‌آیم ولی الان می‌ترسم وقتی منو‌ مسبب هیچی نمی‌دونه خب اون موقع به راحتی منو کنار می‌ذاره راستش می‌ترسم 

عزیزم مردا یهو تو عصبانیت حرفایی میزنن که ممکنه از ته دلشون نباشه.من شوهرم توعصبانیت حرفایی میزنه که باورم نمیشه شوهرمه داره اینارومیگه!

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

خدا ک میبینه .ولی اره ادم عصبی میشه

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم