2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی گرفتم 😔

158211 بازدید | 276 پست

بچها من دوهفته ای میشه ازدواج کردم بعد تو این چند وقته دوسه بار رابطه داشتم اولاش که بعد کم کم دردم شروع شد و همش تاول زدم تا الان که فهمیدم تبخال تناسلیه خیلللی حالم بده فکرم هزار جا رفته 

من هیچ زائده ای از تبخال ندیدم از شوهرم چ تناسلی چ دهن و لب میگه تاحالا اصلا تبخال خودمم همینجور اصلا تاحالا هیچ نوع تبخال نداشتم 

بنظرتون من از کجا گرفتم چی بود به این زودی که درگیر شدم فردا نوبت دکتر دارم تا انموقع همش استرس دارم که از چی بودع

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی با غیر از همسرت هیچ رابطه ای با کسی نداشته باشی  شاید برای همسرت به صورت جوش یادونه ظاهر شده بوده

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم

می‌ریزه نترس دارو داره.نمثدونم از چیه ولی درمان میشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

شاید همسرتون فقط ناقل بوده و اثار تبخال رو بدنش نداره

یه قرص تبخال خارجی هست اونو باید استفاده کنی تقریبا همیشه

حالا فردا دکتر یا لیزر میکنه یا قطره مینویسه 

ولی فریز قبول نکن بگو فقط لیزر

از راه رابطه جنسی منتقل میشه خودت یا همسرت با شخص دیگه ای رابطه نداشتین قبلا ؟؟

خودم که نه ولی همسرمو نمیدونم 

من عقدم بودم ۴ سال تو این چند وقته رابطه داشتم ولی کامل ن اونموقع هیچ خبری نبود

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
تبخال تناسلی چیه!😕

یه مرض پر درد که من گرفتارش شدم خدا نصیب گرگ بیایون نکنه