2777
2789
عنوان

مسافران بندر گناوه و بوشهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2182 بازدید | 28 پست
خیلی حال میده که از دنیا بدوري تو😂

تو پارک و چادر موندن و تو دستشویی عمومی گربه شور کردن میشه عشق و حال؟؟؟البته هرکی باید تو سطح خودش عشق و حال کنه شمام سطحت همینقده.بقول شما ما از دنیا دوریم وشما که میری توالت عمومی میری صفا وسط دنیا😁😁😁

راستی لباس مجلسی خوشکل پیدا میشه بوشهر؟؟؟؟

بوشهر لباس محلی نداره فقد همون لباس مجلسیا هست که همه جا هست ابو نمی دونم عزیزم ولی فک نکنم ببندن خیلی شلوغه پارکا بلاخره دستشویی که میرن مردم

خدایا مرسی 😊😊😊   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی لباس مجلسی خوشکل پیدا میشه بوشهر؟؟؟؟

ببخش گیج خواب بودم فک کردم میگی محلی 

لباس مجلسی نه عزیزم اگه باشه برازجون و گناوه مجتمع دلوار ولی زیاد جالب نیستن شیراز لباساش خوشگه

خدایا مرسی 😊😊😊   
تو پارک و چادر موندن و تو دستشویی عمومی گربه شور کردن میشه عشق و حال؟؟؟البته هرکی باید تو سطح خودش ع ...

چه بی ادب 

واقعا از طرز بيانت که به این همه آدم با وسع مالی متوسط که میرن پارک توهین کردی معلومه سطحت چطوره... 

آره علایق هر کس متفاوته 

من خودم به شخصه از تو چادر خوابیدن عشق میکنم، اینکه همه وسایلت تو ماشینت کناره خیلی لذت بخشه

و درمورد گربه شور کردن تو سرویس پارک موافقم کار خیلی چندشیه. 

نمیدونم شما چه پارکایی میری اما پارکایی که ما میریم سرویسش واقعا تمیزه 

جانا هستم🤗
چه بی ادب  واقعا از طرز بيانت که به این همه آدم با وسع مالی متوسط که میرن پارک توهین کردی معلو ...

من از دنیا دور بودم تو چرا پس وقتی دنیاتو برات توضیح دادیم بهت برخورد😁😁😁خداروشکر تو شهرای ما که شمالیه قانون شده امثال شماهارو نمیزارن تو پارک چادربزنید و جمعشون کردن و شبا شهرداری روی دنیای زیباتون آب میپاشه😁😁

من از دنیا دور بودم تو چرا پس وقتی دنیاتو برات توضیح دادیم بهت برخورد😁😁😁خداروشکر تو شهرای ما که ش ...

هیچ وقت فکر نمی کردم همچین بنده های بی رحمی هم باشن که از دیدن بی جا موندن بعضیا خوشحال بشن

چی بگم صلاحتو خودت میدونی با خدایی که به قول بعضیا زیر گوشته که نذاره حرفت سرد بشه و سرت میاره

جانا هستم🤗
هیچ وقت فکر نمی کردم همچین بنده های بی رحمی هم باشن که از دیدن بی جا موندن بعضیا خوشحال بشن چی بگم ...

من حرف بدی نزدم .خودم شاید هر پنج سال هم مسافرت نرم اما وقتی توانشو داشته باشم جا رزرو کنم و پولی پس انداز کنم با خانواده میرم مسافرت نه که خانوادمو ببرم تو پارک و چمن

من حرف بدی نزدم .خودم شاید هر پنج سال هم مسافرت نرم اما وقتی توانشو داشته باشم جا رزرو کنم و پولی پس ...

خیلیا هم من باب خودم من هستن چندین سالم پول جمع کنن نمیرسه بخوان برن سوئیت یا اتاق یا مسافرخونه و همون چادر و چمن میتونه کلی روحیشونو عوض کنه

آقا ولی خودمونیم تو این چندسال عمرم تاحالا نشده سر یک مسئله ای حرفی بزنم و خدا سرم نیاره بابت حرفی که زدم دقیقا تو همون شرایط قرارم داده و فهمیدم چقد پای حرفم نیستم و قضاوت کردم

عزیزجانم شمام تا تجربه نکنی متوجه قضیه نمیشی

برات از خدا آرزومندم مثل بقیه بشی و به همون مسافرت رو چمن هم راضی بشی

جانا هستم🤗
خیلیا هم من باب خودم من هستن چندین سالم پول جمع کنن نمیرسه بخوان برن سوئیت یا اتاق یا مسافرخونه و هم ...

من در بدترین شرایط هم باشم انقدر نظافت خودم و خانوادم واسم مهمه که حاضرم تو خونم بشینم و هیچ وقت این مدلی مسافرت نکنم.

تو پارک و چادر موندن و تو دستشویی عمومی گربه شور کردن میشه عشق و حال؟؟؟البته هرکی باید تو سطح خودش ع ...

بحث نکنید ولطفا تاپیک رو ترک کنید
توهین نکنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar