2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور بی احساس باشم؟🥲

به مرور اینکه کسایی که خیلی دوسشون داشتم مثل دوست صمیمیم یا حتی کسیکه عاشقش شدم با وجود محبت زیاد دلم و شکوندن و بهم بی محلی میکردن باعث شد از میزان احساسم کم بشه و بهم درس دادن که نباید خیلی محبت کرد. هر چی گذشت آدما کاری کردن که کمتر احساس داشته باشم.

همین باعث شد با رلم تموم کنم با وجود اینکه دوسش داشتم ولی اونم دلم و شکوند. 

طفلک همسر آیندم فک کنم دیگه هیچ احساسی برام نمونه💔😁😑

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
به مرور اینکه کسایی که خیلی دوسشون داشتم مثل دوست صمیمیم یا حتی کسیکه عاشقش شدم با وجود محبت زیاد دل ...

کاش منم بتونم اینجوری بشم

له میشم وقتی من اینجا حرص میخورم‌ اون بی اهمیت به پیامام منو ول میکنه میره پی کار خودش

احساس بی ارزشی دارم😞

کاش منم بتونم اینجوری بشم له میشم وقتی من اینجا حرص میخورم‌ اون بی اهمیت به پیامام منو ول میکنه میر ...

برای خودت ارزش قائل شو. من متوجه شدم دیگه بهم احساس سابق و نداره و فقط برا نیازش میاد سراغم، چند ماه با وجود اینکه میدونستم بهم میام داده آنلاین نشدم و دیگه حالش و نپرسیدم تا اونم دیگه ولم کنه تموم شه و تموم شد.

برای خودت ارزش قائل شو. من متوجه شدم دیگه بهم احساس سابق و نداره و فقط برا نیازش میاد سراغم چند ماه ...

کاش بتونم😞دلم میخواد نباشم یه مدت ببینم اصلا براش مهمه؟

کاش بتونم😞دلم میخواد نباشم یه مدت ببینم اصلا براش مهمه؟

وابستگی سخته درکت میکنم دوسش داشته باشی. نمیدونم رابطتون چطوریه امیدوارم براش مهم باشه و به خودش بیاد رابطتون یه سرو سامانی بگیره

وابستگی سخته درکت میکنم دوسش داشته باشی. نمیدونم رابطتون چطوریه امیدوارم براش مهم باشه و به خودش بیا ...

یه رابطه ۶ ساله و فاز ازدواجی

که حس میکنم الان که دیگه نزدیک جدی تر شدن رابطمونه یه جوریه

حرفای جدید میزنه

بعد یه وقتاییم کارایی میکنه ک ادم میگه نه این واقعا دوسم داره

نمیدونم دارم دیونه میشم

یه رابطه ۶ ساله و فاز ازدواجی که حس میکنم الان که دیگه نزدیک جدی تر شدن رابطمونه یه جوریه حرفای جد ...

پس رابطتون طولانی بوده . سخته بخوای این رابطه رو همیشه خوب نگه داری. چرا تو این مدت نیامده برای خواستگاریت؟

ببین اگه قصدش جدی نیس تمومش کن.

پس رابطتون طولانی بوده . سخته بخوای این رابطه رو همیشه خوب نگه داری. چرا تو این مدت نیامده برای خواس ...

مخالفت خانوادش

ما۶ستل جنگیدیم که بهم برسیم

الان که دیگه اخراشه نمیدونم چرا یه سری حرفا میزنه

مثلا ما همو‌نمیفهمیم

خب بعد۶سال یادت افتاده؟

ازون ورم یه کارایی میکنه مثلا از صبح تا عصر سرکار بود با اون خستگی میخواست بیاد منو ببینه 

نمیدونم رو عصبانیت یه چیزی میگه من رو حرفاش زیادی حساس شدم یا نه

واقعا سرد شده