2777
2789
عنوان

نامزد داییم خیلی از حدش در اومده چطور درسش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 20 پست
اینجور ادما رو باید قطع ارتباط کرد باهاشون هرجام دیدیش محلش نزار تا یکم خودشو جمع کنه

یعنی کلا نه سلام نه احوال حتی نگاهش نکنیم 

یا سرد بشیم ؟ 

خیلی ناراحتیم رفته تو کل فامیل هر حرفی داشتیم جار زده 

رو چه حساب ندیده و نشناخته زود نشون کردید ؟ باید یه مدت خانوادگی رفت و آمد می‌کردید ، شما و مادرت دخ ...

اشتباه بزرگی بود که البته ما هیچکدوم از اولش دوست نداشتیم ولی پدربرگم خودش حلقه طلا خریده بود چون فامیل خودشه کل مهمونی خودش حرف زد داییم چی بگه نتونست حرفی بزنه ما روحمونم خبر نداشت تو یه هفته من خودم خیلیییی گریه کردم یع مدت افسرده بودم داشتم میمردم میگفتم اینا جور نمیان ولی همهم بهم گفتن تو حسودی میکنی جون من داییمو خیلی دوست داشتم هیچ کس باورم نکرد خود داییم میگفت از ازدواج من ناراحتی تو دشمنمی منم الان بهش میگم دیدی هر چی گفتم درست در اومد الان خودشم دیوونه شده مو هاشو کچل کرده به هیشکی حرف نمیزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاسفانه تو فامیل ما هست ، من زنعموم اینجوریه اتفاقا عموم ب مامانم گله کرده بود چرا زنگ نزد برا ...

آره اتفاقا همین اتفاق واسه ما هم افتاد 

فک کنم تنها راهش همینه ک میگین

آره اتفاقا همین اتفاق واسه ما هم افتاد  فک کنم تنها راهش همینه ک میگین

اره چون اگ زنگ بزنید یا هرکار دیگه انجام بدید ادم بده شماها میشید مخصوصا اینا ک ب قول خودتون رابطه اشون شکر آبه، بهترین راه قطع ارتباط و‌کم محل کردنه

اشتباه بزرگی بود که البته ما هیچکدوم از اولش دوست نداشتیم ولی پدربرگم خودش حلقه طلا خریده بود ...

شما دخالت نکن ، داییت خودش بالغه ، بزرگتر هم داره ، نیاز به هر کاری باشه خودشون اقدام میکنن ، حرفی بزنی میگن حسودی یا همه چی و تقصیر تو میندازن

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔