2777
2789
توی یک تاپیک گفتین که فرهنگی هستین؟؟چیشد که الان میگین بیکارم

چ جالب ، همه هم اون تاپیک رو یادشونه 

گفتم قراره بریم مدارس 

دیگه توضیح ندادم ک با کارت اقوام قراره بریم اسکان مدارس 

خودم فرهنگی نیستم ، کارت کسی دستم بود و نرفتیم هم سفر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااا، منم اوایل مشکل شمارو داشتم ، تنهایی و سکوت خونه دیوونم میکردم ، ی روزایی انقدر تلفنی با مام ...

خوشبحالت اجازه داده بهت 

بها داده بهت ک انجام بدی کارهایی ک دوست داری رو 

من نمیزاره 

میگه بشین تو خونه 

حتی حاضره طلاقم بده ولی نزاره برم کاری ک دوست دارم انجام بدم 

بارها قسم خورده ک اگر ادامه بدم بحث و دعوای ب قول خودش ولگردی کردنم رو طلاقم میده 

ب هرگونه بیرون رفتن میگه ولگردی 

ن بابا مردی ک قبل بچه ب زنش نرسه بعد بچه هم نمیرسه  ببین من رو تجربه شخصی ام میگم  خودم ب ...

نمیدونم 

میگم شاید منو دوست نداره 

شاید اونو دوست داشته باشه و براش کاری کنه 

شایدم حق با شما باشه و مرحله بعدی ک بچه دار شدنه سخت تر از این مرحله هم باشه 

من ک یک سال و نیمه در انتظار بچه م‌ ، اونم یه دقه برام

ببین یه حرفه یاد بگیر خیاطی آرایشگری  چیزی ک زنونه باشه چون میگی شوهرتم محیط زنونه بیشتر ترجیح ...

فکر خوبیه ولی هزینه ی یادگیری ش زیاده 

اگر پول بدن ، اجازه بدن ،خوبه خیلی 

🙏👌

آره خصوصی آنلاین. پارسال شروع کردم. تمومه دیگه انشالله    

چطوری آنلاین خصوصی گرفتی ؟

منم خیلی علاقه دارم ولی وقت حضوری رفتن ندارم

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

مگه مجردم ک تصمیم بگیرم و کاری رو شروع کنم  هی میگم این کارو کنم میگه نه ،میگم اونجا برم میگه ...

خب چرا آنلاین ادامه نمیدی که نخواد ازش اجازه بگیری کلاس ورزش آنلاین یادگیری مهارت آنلاین یه عالمه کار میتونی توخونه بکنی البته اگر بحث هزینش نباشه 

خب چرا آنلاین ادامه نمیدی که نخواد ازش اجازه بگیری کلاس ورزش آنلاین یادگیری مهارت آنلاین یه عالمه کا ...

اخه من خسته م از خونه موندن و تنهایی 

دوست دارم توی جامعه باشم 

ولی خب اینم پیشنهاد جدیدیه ک تا حالا بهش فکر نکردم 

اگر قرار باشه این وضع ادامه پیدا کنه ، سرگرمی خوبیه توی خونه 👌😍

عزیزم میشه راهنماییم کنی چجوری میتونم استاد خصوصی آنلاین بگیرم

آره چرا که نه. من دوتا بچه دارم خونه ام هم روستاست. نمی‌تونستم برم آموزشگاه. شما اگه برات مقدوره کلاس برو اگه نه درخواست بده شماره استادمو بهت بدم

چطوری آنلاین خصوصی گرفتی ؟ منم خیلی علاقه دارم ولی وقت حضوری رفتن ندارم

منم وقت نداشتم. بچه دارم خونه ام هم روستاست. یه استاد خصوصی گرفتم کلاسهای یک ساعت و نیمه آنلاین برگذار می‌کنه. اگه خواستی درخواست بده شمارشو بدم بهت.

خوشبحالت اجازه داده بهت  بها داده بهت ک انجام بدی کارهایی ک دوست داری رو  من نمیزاره&nbs ...

اشکال نداره خیلی از آقایون این مدلی هستن ، سعی کن کم کم روش تاثیر بذاری ، از ی باشگاه رفتن ساده شروع کن ، ی ورزشی مثلا یوگا شروع کن آنقدر ادامه بده مدرک بگیر و شروع کن به آموزش،  چون زمان میبره تا به اون مرحله شاغل شدن برسی هضم این قضیه واسش راحتره ، نباید با همسرت بحث کنی باید با سیاست مجبورش کنی حرفتو گوش بده

میشه از شرایط و روزگار خودت بگی برام  چیکار میکنی  واسه اینکه زیاد کار می‌کنه ازش متنفری ...

نه عزیزم این کارش ساعت دوتموم میشه بعداون کلا بادوستاشه تا ۱۲شب کلا میشینم خونه انقد خونه تمیزکردم خوابیدم خسته شدم جایی یادوستی هم ندارم باهاش برم بیرون 

کاربرقدیمم بخاطر اینکه بچم فوت شد خواستم همه خاطرای دوران بارداری و زایمانم پاک شه ازذهنم آرزوم این بود مثل بقیه ازبچم عکس بزارم بگم بلاخره بدنیا اومد دعاکنید دوباره مادربشم😔🙏