2777
2789

سلام 

شوهر من صبح ساعت چهار و پنج صبح می‌ره سر کار تااا ساعت ۸ شب 

گاهی میاد سرپایی ناهار میخوره گاهی هم نمیاد 

هشت شب میاد ، جسمش خونه ست و روح و فکرش سر کار 

و درجا هم بعد از شام می‌خوابه 

کسی ک دعوتمون می‌کنه شام مهمونی میگه خب هشت بیاید ، دیگه نمیدونن هشت میاد می‌خوابه 

واقعا سخته ساختن با این موضوع 

چه ها فکر میکردیم راجب ازدواج و واقعیت چی دیدیم 

شما چیکار میکنید 

من خیلی سختمه ، خیلی تنهام ، خیلی خسته میشم از این تنهایی ، واقعاااا به ستوه میرسم 

در ضمن بچه ندارم ، بچه دار فعلا ک نشدم ، یعنی خدا بهم نداده و سه ساله ازدواج کردم

انتظار نداشتم و ندارم که همچنان بعد از ازدواج احساس تنهایی کنم  

خیلی بهم سخت میگذره😔😔

گاهی دیگه می‌شینم گریه میکنم ، چقد پا گوشی چقد نگا دیوار چقد خواب 

اصلاااا ابراز عشق کلامی هم نداره ، هیچ انگار من وجود ندارم ، ای خدا😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم برو سرکار سرگرم بشی، نمیشه که مرد بشینه خونه خب قطعا به خاطر کار هم خسته میشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

روزای تعطیل چی

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

همین حرفاتو اسکرین بگیر بفرس براش.بگو تو باید کمکم کنی ن اینکه از بقیه کمک بگیرم

باید بدونه دیگ مشکلات سرکار رو بذاره دم در بیاد خونه.

میتونی بگی خب من از صب دلتنگ تو ام باهام حرف بزن وقت بگذرون

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

با خودت فکر کن ببین چ پیشنهادی میتونی بهش بدی 

میتونی بگی نرو سرکار؟

میشه ک یه شیفت باشه؟

میشه ازش بخوای تو رو ی جا سرگرم کنه؟

ی راهکار براش بزار و برو باهاش حرف بزن 

وگرنه ب هیچی نمیرسی 

در ضمن اگر از اول همین بوده یعنی از اول ازدواج مسدونستی باید کمتر ب جونش نق بزنی